Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,8802
ALTIN 2.431,29
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Gücüyener: “Yaşar Kemal Caddesi İvedi Olarak Açılmalı!”

Gücüyener: “Yaşar Kemal Caddesi İvedi Olarak Açılmalı!”
07.02.2022
A+
A-

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin trafiğe ilişkin görevini ihmal ettiğini belirterek, alternatif yollar yapılması gerektiğini vurguladı. Çevre yolu trafiğinin rahatlaması için Yaşar Kemal Caddesi’nin ivedi şekilde açılması gerektiğini söyleyen Gücüyener,

Herkesin görev alanına giren konularda en iyisini yapması şehrimizde yaşayanların yaşam kalitesi ve refahı için elzemdir. Bu anlamda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğine ilişkin görevlerini ihmal ettiği tartışmasızdır.

Trafik sorunu kıymeti en az bilinen değerlerimizden zamanımızdan çalmaktadır

Trafiğin sorun olmaktan çıkması, bir yerden bir yere sorunsuzca ulaşabilmemiz çalışmak için de sağlık adına dinlenmek için de vakit kazandıracak, sorunlu ulaşımın ortaya çıkarttığı stresi de önemli ölçüde azaltacaktır.

Şehirde yollar ulaşım için değil otopark geliri elde etmek için kullanılıyor. Belediyelerin ücretsiz halkın istifadesine sunması gereken otoparklardan iz yok. Bunun yerine ücretli otoparklara mecbur bırakmak için çevre düzenlemesi bitkilerle değil dubalarla yapılıyor.

Çileye dönüşen ulaşımın çözümü için öncelikle sorunun varlığını kabul etmek gerekiyor

Birkaç ay önce alternatif yollardan sadece birisi niteliğinde olan ve çevre yolu trafiğini de rahatlatacak Yaşar Kemal Caddesi’nin açılması yönünde çözüm önerisi sunduk.

Kar ve belediyelerin yolları kar ve buzdan gerektiği gibi arındıramaması kış aylarında ulaşım çilesini katladı.

Seyitgazi yolu ve çevre yolu arasındaki bağlantı niteliğinde olabilecek Yaşar Kemal Caddesi, güney aksa alternatif bir yol olarak sadece çevre yolu değil şehir içi trafiğini de rahatlatacaktır.

Yaşar Kemal Caddesini ivedi olarak açın. İvedilikle! Yol kenarı otoparklarla, dubalarla, şehir trafiğini içinden çıkılmaz hale getirmeyi değil, gündelik hayatı kolaylaştırmayı seçin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.