Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Gümüşhâneliler İftar Sofrasında Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu.
Etkin Eğitim Kurumları'nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine başta Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık  Başdanışmanı Muammer Duran, MHP Milletvekili Adayı Kadir Bıyık, Vatan Partisi Milletvekili Adayı Temel Aras, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Yılmaz, diğer protokol üyeleri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği duasını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr.Adil Şen yaptı.
Açılış konuşmasına tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek başlayan 'Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği' Başkanı ve aynı zamanda Etkin Eğitim Kurumları Müdürü olan Uğur Yücel şunları söyledi.”Yunus Emre’nin şehri Eskişehirimizin, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri'nin şehri Gümüşhane’min insanlarını bir araya getiren, memleket sevgisini yüreğinde hisseden bütün dostlar, hemşehrilerim; geleneksel iftar yemeğimize hoş geldiniz. Bizlere Kahramanmaraş'ın konukseverlik örneğini sergileyerek iftar yemeği etkinliğimize paydaşlık ve ev sahipliği yapan müdürü olmaktan gurur duyduğum kolej çalışanlarına ve kolejin kurucusu sayın Naci Karakuyu’ya üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

"Ramazan birliktir, kardeşliktir, paylaşmaktır. Kamplaşma ve ötekileşme kelimeleri lugatlarında bulunmayan biz Gümüşhaneliler: 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!' sloganını kendimize şiar edindik" diyen Başkan Uğur Yücel; ”Vatan, millet ve din mefhumlarını önemini hücrelerimize kadar hissetmiş bir yörenin ve neslin evlatlarıyız. Bu mübarek ayda gönül soframızı iftar soframızla birleştirip sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Yönetim kurulumuz adına katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ dedi.
İftar davetine Ankara’dan katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın Başdanışmanı Muammer Duran, yaptığı selamlama konuşmasında Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği yöneticilerine davetleri için teşekkür etti. Hemşerileriyle iftar sofrasında bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Duran, dernek faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve güzel faaliyetlerin her zaman destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.
Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Naci Karakuyu da yaptıkları selamlama konuşmalarında Gümüşhaneliler'in ramazan aylarını tebrik ederek iftar sofralarında birlikte olmaktan onur duyduklarını belirttiler.

Yemek sonunda Muammer Duran, Eskişehirdeki anlamlı ve nitelikli faaliyetleri nedeniyle dernek başkanı Uğur Yücel'e plaket verdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.