Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

HAK- İŞ KADINLAR GÜNÜNDE DEPREMZEDELERİN YANINDA

HAK- İŞ KADINLAR GÜNÜNDE DEPREMZEDELERİN YANINDA
08.03.2023
A+
A-

Hak İş Konfederasyonu Eskişehir il Temsilcisi Filiz Taşdelen;8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde depremzede üyelerimizi ve üye yakınlarımızı ziyaret etik. İlimiz Doğan Aslanbey yurdu nda depremzede kadınlarımıza, vatandaşlarımıza sıcak lokma dağıtarak hal hatır sorduk, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, bir nebzede olsa moral vermeye çalıştık dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ın, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet SERT in selamını ilettik dedi.

Filiz Taşdelen,Konfederasyon olarak bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. Bu gün hep beraber yaralarımızı sarıp ayağa kalkma günüdür. Devletimizin ve Milletimizin dayanışmasına güveniyoruz. Ülkemiz bu zorluğun da üstesinden gelecektir

Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan Rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi deprem ve benzer afetlerden korusun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.