Site Rengi

DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Hamamyolu’na Kedi Evleri Yapıldı

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi, Haluk Levent tarafından kurulan ve Türkiye çapında bir örgütlenmeye sahip olan ‘Ahbap’ ile çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Hamamyolu Caddesi’ne Eskişehir Ahbaplar tarafından inşa edilen kedi evleri yerleştirildi. Etkinlikte, bu dayanışma ve paylaşımın devam edeceği vurgulandı.

Eskişehir’de de örgütlenen Ahbap, ihtiyaç duyan tüm canlıların yardımına koşuyor. ‘Gerçeğin ve sevginin peşindeyiz’ diyen Eskişehir Ahbaplar, düzenli olarak sokakta yaşayan patili ahbaplar için besleme etkinliği düzenliyor. Sokakta yaşayan kediler için kedi evleri inşa eden Eskişehir Ahbaplar,  gerçekleştirdikleri besleme etkinliğinin ardından bu kedi evlerini Hamamyolu Caddesi’ne yerleştirdi.

Etkinlikten sonra konuşan Eskişehir Ahbap Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Av. Musa Çetintaş, AHBAP ile ilgili bilgi verdi. Eskişehir Ahbap’ın 300’e yakın gönüllüsü olduğunu belirten Çetintaş, her canlıyı önemsemeyi, paylaşmayı ve dayanışmayı ilke edindiklerini söyledi. Odunpazarı Belediyesi’nin kendilerine her zaman destek verdiğini kaydeden Çetintaş, “Odunpazarı Belediyesi yaptığımız etkinliklerde büyük destek vermiş ve her daim bize güvenmiştir. Tekrardan Başkan Av. Kazım Kurt’a ve diğer çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.