Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Hasan Hüseyin Köksal Eşiyle birlikte Aday Adaylığını Açıkladı

Hasan Hüseyin Köksal Eşiyle birlikte Aday Adaylığını Açıkladı
21.11.2023
A+
A-

31 Mart Yerel seçimleri Adaylık müracaatlarının son bulmasına 2 gün kala Adalet ve Kalkınma Partisi Odunpazarı Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu yapan Hasan Hüseyin Köksal Parti’nin Yunusemre caddesindeki il Binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanıp açıklama yapacağı Salona kadar sloganlarla götürüldü.

Yoğun kalabalıktan dolayı cadde trafiğinin kısa bir süre durma noktasına geldiği Hasan Hüseyin Köksal’ın adaylık açıklamasına başlarken eşi Dr.Lemia Köksal’ı da yanına çağırarak bana en büyük desteği sağlayan eşimle birlikte  konuşmamı yapmak istiyorum dedi.

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Odunpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Köksal, “Gündoğdu Mahallesi’nde oturan Ayşe teyze, Emek Mahallesi’nde oturan Fatma abla, 71 Evler Mahallesi’ndeki Ahmet amca çocuğunu hafta sonu programı için artık şehrin öbür ucuna gitmekle uğraşmayacak. Bizim belediyecilik dönemimizde herkes hizmeti Odunpazarı merkezinde alacak” dedi.

Köksal,Odunpazarı Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer’e teslim etti. Hasan Hüseyin Köksal,425 bin nüfusa sahip Odunpazarı’nın, Eskişehir’in en büyük ilçesi olduğunu belirten Köksal, ilçenin 10 yıldır istediği hizmeti alamadığını savundu.

Odunpazarı’nın en genç Belediye Başkan aday adayı olduğunu ve şehrin her sokağında alın teri ve emeği bulunduğunu söyleyen Köksal, “20 yıldır girmediğimiz sokak ve cadde kalmadı. Emek verip, alın teri döktüğümüz bu şehirde 10 yıldır bir ilerlemenin olmaması, kaybedenin Odunpazarı olduğunu bilerek bu şehrin değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Hüseyin Köksal,Bu şehrin bütün sorunları 10 yıldır konuşuluyor ancak kimse çözümden bahsetmiyor. 10 yıldır sahada güçlü bir teşkilat çalışması yapıyoruz. Girip çıkmadığımız ev kalmadı. Yaklaşık iki aydır Odunpazarı’nda yaşayan 25 bin hemşerimizin ayağına giderek birebir görüşme yaptım. Bütün hepsinin dertlerini bire bir dinledim” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.