Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Hatipoğlu, Alp ve Yüzügüllü Bileciklilerle buluştu

Hatipoğlu, Alp ve Yüzügüllü  Bileciklilerle buluştu
09.02.2024
A+
A-
AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Bilecikliler Derneği’ni ziyaret ederek, yaklaşan yerel seçimler öncesinde fikir alışverişinde bulundu.
AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, kentte çeşitli faaliyetlerde bulunan dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çerçevede vatandaşlarla buluşarak, yerel seçim çalışmalarını sürdüren Hatipoğlu, Eskişehir Bilecikliler Derneği’ni ziyaret etti. Nebi Hatipoğlu, dernek başkanı İrfan Öz ve üyelere olan ziyaretinde, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Bileciklilerin Eskişehir’e her zaman değer kattığını ifade eden Hatipoğlu, “Eskişehir’de Bileciklilerin çok ağırlığı var. Yaklaşık 50 bin Bilecikli’nin Eskişehir’de yaşadığı söyleniyor.
Bilecikliler her zaman AK Parti’de üst sıralarda tutulmuş, el üstünde tutulmuş. Yaklaşan yerel seçimlerde hem sizlerle hem de kentimizin tüm paydaşlarıyla el ele vererek, Eskişehirimizi kalkındıracağımıza inanıyorum. Eskişehirin çözülmesi gerek bir çok sorunu var. Bu sorunların çoğu yatırıma bağlı. Bu yatırımlar yapılmadan bu işleri çözmek imkansız. Çevre yolu, trafik, alt yapı ve imar düzenlemeleri bu sorunların başında geliyor. İnşallah talibi olduğumuz bu göreve geldiğimizde tüm sorunları aşarak, vatandaşlarımızı rahatlatacağız” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.