Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Hatipoğlu: Ayşe Hanım Kırka’nın Gelini oldugunu Aday olunca mı hatırlamış

Hatipoğlu: Ayşe Hanım Kırka’nın Gelini oldugunu Aday olunca mı hatırlamış
05.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifak’ı paydaşları ile birlikte ziyaret ettiği Seyitgazi ve Kırka’da, Seçim İrtibat Bürosu açılışlarına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Hatipoğlu, günün erken saatlerinde Seyitgazi ilçesine gelerek, Seyitgazili vatandaşlarla bir araya geldi. Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ve Seyitgazililerle yapılan kahvaltıda vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Düzenlenen kahvaltı organizasyonuna AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nebi Hatipoğlu, kahvaltı organizasyonunun ardından Seyitgazili esnafları ziyaret ederek, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Hatipoğlu, açılışı yapılacak olan Seyitgazi Seçim İrtibat Bürosu’na geldi. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, “Burada görüyorum ki Cumhur İttifakı’nın tüm birleşenleri toplanmış ve çok güzel bir görüntü oluşturmuşlar. Seyitgazi 5 yıldır hizmet görmeden yönetiliyordu. Ben vatandaşlarımızla görüştüğümde, ‘Seyitgazi’de 5 yıldır hiçbir şey yapılmadı. 5 yıldır ne bir hizmet yaptılar ne de ihtiyaçlarımızı dinlediler’ diyorlar. Biz bunu inşallah Cumhur İttifakı’yla değiştireceğiz. Doğalgazın hanelere yaygınlaştırılması ve imar sorunlarınız var. Ben buradan söz veriyorum, Erhan başkanım ve ben 31 Mart’ta kazandığımız vakit, tüm problemlerinizi hızlıca çözeceğiz. Bu işleri çözerse Cumhur İttifakı çözer. Sizlerin desteğiyle Eskişehirimize hizmet etmeye hazırız” dedi.

AK Parti Seyitgazi Seçim İrtibat Bürosu açılış kurdelesi, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, eski AK Parti Eskişehir Kurucu İl Başkanı Osman Yüksel ve ilçe başkanları tarafından kesildi.

-“Hiç merak etmeyin biz bu işleri yapacağız”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, buradaki açılışın ardından Kırka Seçim İrtibat Bürosu açılışının yapılacağı alana geldi.Kırkalı vatandaşlar, Nebi Hatipoğlu’nu yoğun ilgi ve alkışlar eşliğinde karşıladı. Köylerde yaşanan kanalizasyon ve imar sorunlarının çözümü için gerekli projelerin hazırlandığını ifade eden Hatipoğlu,, “Seyitgazi ile Kırka, Eskişehir’in en önemli bölgelerindendir. Burada Eti Madenimiz var. Binlerce hemşehrimiz buradan emekli oldu. Kırka, maalesef hizmetin uğramadığı bölgelerimizden yalnızca birisi ama bu durum böyle kalmayacak. Şehrimizin tümüne götüreceğimiz hizmeti Kırkamıza da getirerek, sorunların çözülmesini sağlayacağız. Diyorlarmış ki; ‘Para yok, yapamayacaklar.’ Hiç merak etmeyin, biz bu işleri yapacağız. Köylerimizde imar ve kanalizasyon sorunları var. Göreve geldiğimizde bu sorunların hepsini çözeceğiz. Bu istikamette, Kırka’da yaşayan vatandaşlarımızın taleplerine daha kolay ulaşabilmek için açılışını yaptığımız seçim irtibat büromuzun hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Seyitgazi ve Kırka’ya gerçekleştirdiği ziyarette ETİ Maden İşletmeleri Kırka Bor Müdürlüğü çalışanlarıyla da bir araya geldi. İşçilerin yemek molalarında ziyaret eden Hatipoğlu, fabrika faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Eskişehir’in dört yanında vatandaşlara hizmet için çalışacağını ifade eden Hatipoğlu, “Ülkemiz için çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bu tesisler ülkemizin ihracatta en önemli tesislerinden biri ve çok önemli bir ürün çıkarıyorsunuz. Ülkemiz için verdiğimiz hizmetlerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Buradaki yatırımlarımız devam edecek. Tüm sıkıntılarınız için, bizlere ulaşabilirsiniz. Bu göreve vatandaşa hizmet etmek için talip olduk, bu sebeple her zaman yanınızda olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.