Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Hatipoğlu: “Belediyeler bahane üretme makamı değil”

Hatipoğlu: “Belediyeler bahane üretme makamı değil”
16.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte Çifteler ilçesini ziyaret ederek, esnaf, vatandaş ve muhtarlarla buluştu.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında vatandaşlarla buluşarak, ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte Çifteler ilçesini ziyaret etti.

Hatipoğlu, günün erken saatlerinde geldiği Çifteler ilçesindeki ilk ziyaretini Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’a gerçekleştirdi. Çifteler Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette ilçe hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, daha sonra Çifteler Kaymakamı Mehmet Usta’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Çifteler ilçesindeki faaliyetler ve yerel yönetim projeleri hakkında konuşuldu. Nebi Hatipoğlu ve Cumhur İttifakı paydaşları, kendilerini makamında ağırlayan Çifteler Kaymakamı Mehmet Usta’ya teşekkür etti. Kaymakam Usta, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Çifteler’de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Hatipoğlu, ilçede görev yapan muhtarlarla buluştu. İlçede yürütülen faaliyetler ve vatandaşların yerel yönetimlere olan beklentileri hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette muhtarlara seslenen Hatipoğlu,

“Büyükşehirlerde belediyecilik, kent merkezinde verilen hizmetin, ilçelerin en uzak köyüne kadar götürülmesini gerektirir. Maalesef Eskişehir’de 25 yıldır bırakın ilçeleri, kent merkezinde bile 1-2 mahalle hariç hizmet yapılan mahalle yok. Belediyelerin kentin tamamına hizmet götürmesi mecburidir. Ulaşım bir hizmet değil sorumluluktur. Bu zamana kadar alınmayan tüm sorumlulukları yerine getireceğiz ve Eskişehir’in ilçesine de merkezine de AK Parti belediyeciliğini götüreceğiz. İlçelere hem otobüs hem de yol hizmetlerini tamamlayıp, vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz. Belediyeler bahane üretme makamı değil. ‘Öyle oldu, böyle oldu’ diyerek hiçbir sorumluluk almıyorlar. Bu paralar doğru kullanıldığında bahane değil hizmet üretmeyi tüm halkımız görecek. 31 Mart’tan sonra çiftçilik ve hayvancılık yapan vatandaşlarımız için hazırladığımız projeleri ivedilikle uygulamaya başlayıp, Eskişehirimizi kalkındıracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.