Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

Hatipoğlu: “ Hamamyolu sorunları çözüm bulacak”

Hatipoğlu: “ Hamamyolu sorunları çözüm bulacak”
11.01.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiği programlarda, Hamamyolu’ndaki yıllardır çözüme kavuşturulmayan altyapı ve koku probleminin Ak Parti belediyeciliğinde çözüleceği sözünü verdi.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede vatandaşlarla bir araya gelen Nebi Hatipoğlu, Çarşı Camii’de kılınan öğle namazının ardından cemaatle sohbet etti. Hatipoğlu, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili sebebiyle vatandaşlara kandil simidi ve meyvesuyu ikramında bulunmasının ardından, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir araya geldi. Kent merkezindeki esnaf, kendilerini ziyaret eden Nebi Hatipoğlu’nu sevgiyle karşılarken, yıllardır çözülmeyen problemler hakkında görüşlerini bildirdi. Esnaf ve vatandaşların sorunlarıyla tek tek ilgilenen Hatipoğlu, seçmene çözüm sözü verdi.

AK Parti belediyeciliğinde tüm sorunlar çözüme kavuşacak

Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’in AK Parti belediyeciliğle kucaklaşmasının tam zamanı olduğunu söyledi. Hatipoğlu’na kentteki çözülmeyen problemlerden bahseden esnaf, yıllardır süren tıkalı kanalizasyon ve koku probleminden bahsederek, kanalizasyondan taşan suyu gösterdi ve 3 gündür yetkililere ulaşamadıklarını ifade etti. Eskişehir’in hizmete layık bir kent olduğunu ama uzun yıllardır layık olduğu hizmeti bulamadığını ifade eden Hatipoğlu “Eskişehir maalesef hak ettiği hizmeti alamıyor. Esnafımız yıllardır çözülmeyen kanalizasyon ve pis kokudan şikayet ediyor. Görünen tabloda hem vatandaşlar hem de esnaf bu sıkıntılardan muzdarip durumdalar. Biz, belediyeye ve halka hizmet etmeye talip olduk ve tüm sorunların tek tek çözüleceğine söz veriyoruz.

Buradaki esnaf otopark probleminden ve mal yükleyip indirirken yaşanan sıkıntıların kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi. İnşallah sizlerin de desteğiyle bu seçimde galip geleceğiz ve kapımız parti ayırmaksızın her bir vatandaşımıza açık olacak. Ayrıca Eskişehir’in ihtiyaç duyduğu çevre yolu ve bat-çık düzenlemelerini de yapacağımızı söylüyorum. AK Parti belediyeciliğinde tüm sorunlar çözüme kavuşacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.