Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Hatipoğlu: “Mutlu azınlığın değil herkesin belediyesi olacağız”

Hatipoğlu: “Mutlu azınlığın değil herkesin belediyesi olacağız”
29.01.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret ederek, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede kent genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Hatipoğlu, son olarak ASKON Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Hatipoğlu, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Eskişehir’de iş insanlarının kente yapacağı yatırımların önünün açılması gerektiğini ifade eden Hatipoğlu, “‘Hizmet belediyeciliği’ yönetimin vatandaşa hizmet etmesi kadar, hizmet edecek iş kollarına da fırsat verilmesi demektir.

Eskişehir’deki iş insanlarının faaliyetleri iyi bir seviyeye gelmiştir ama diğer illerin çok gerisinde kaldığımızı düşünüyoruz. Mesela Eskişehir bundan yıllar önce Ankara ve Bursa ile mobilya sektöründe yarışırken, bugün Bursa’nın ilçesi İnegöl ile dahi yarışamaz bir noktaya geldik. Bu durumun ana sebebi, yerel yönetimlerin iş insanlarının yatırımlarına destek olmamasıdır. Mevcut yerel yönetimler Eskişehir’e artı değer kayacak iş kollarına gerekli imkanları mobilyacılarda olduğu gibi diğer mesleklere, diğer sektörlere de sağlamıyor. Eskişehir’de iş insanlarının çeşitli üretim kaliteleri var ama bunlara bir önayak olmak lazım. Maalesef üreticilere fırsat verilmiyor.

Bu yüzden belediyelerin muhakkak esnaf ve sanayici insanların söylediklerine kulak vermesi, onların işlerini kolaylaştırıcı faaliyetlerde, altyapı çalışmalarında bulunmaları lazım. İnşallah 31 Mart’tan sonra her bir vatandaşımıza ve iş erbablarına gerekli konularda desteğimizi verip bu kenti topyekün kalkındıracağız” dedi.

“Mutlu azınlığın değil herkesin belediyesi olacağız”

ASKON ziyaretinde Eskişehir’i AK Parti Belediyeciliğiyle tanıştırmanın tam zamanı olduğunu ifade eden Hatipoğlu, şu şekilde konuştu;

“Biz, Eskişehir’e hizmet edebilmek için bu görevlere talip olduk. Eskişehir’in bir ya da iki küçük bölgelesibde çevre düzenlemesi ve altyapı hizmeti gibi önemli konularda çalışmalar çok önceden yapılmış ama o mahallelerden dışarı çıktığımızda kentin çok büyük bölümünde hizmete dair bir şey görünmüyor. Biz bu kente hizmet ederek, kalkındırmak istiyoruz. Mutlu azınlığın değil, herkesin belediyesi olacağız. Hayat standartlarını arttıracağız ve iyi yönde dokunacağız.Böyle güzel bir birliktelikte beraber oldukları için ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü’yü ve yönetim kurulumuzu kutluyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.