Site Rengi

DOLAR 32,5386
EURO 34,8715
ALTIN 2.444,12
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Hatipoğlu: projemiz vatandaşımızın cebini koruyan projelerdir

Hatipoğlu: projemiz vatandaşımızın cebini koruyan projelerdir

Cumhur ittifakı, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, cuma namazını kılmak için Esentepe Mahallesi’nde bulunan Hacı Kadir Camii’ne geldi. Kılınan cuma namazı sonrası cami cemaatiyle sohbet eden Hatipoğlu, mahalle esnafını da ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Hatipoğlu, bölgede bulunan kıraathanede vatandaşlarla birlikte çay içip, sohbet etti.

Vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, “Ben bir esnaf çocuğuyum, esnafım, sanayiciyim. Biz esnafın dilinden anlarız. Vatandaşın dilinden anlarız. İnşallah bu sefer esnafın dilinden ve derdinden anlayan bir belediye başkanı olsun istiyoruz. AK Parti olarak herkesi kucaklıyoruz, bu belediye başkanlığı seçimleri, parti meselesi değil, Eskişehir meselesidir. Bildiğiniz üzere partimizin, hükümetimizin önünde beş yıllık kesintisizdir zamanı var.

25 yıl boyunca hükümetle belediyenin bir arada olamaması, beraber anlaşılmamasından dolayı çok şeyler kaybettik. İnşallah bu dönem hükümetle belediyenin uyum içinde çalıştığı bir 5 yıl olur. İnşallah şehrimizdeki güzel insanlar, siz değerli abilerimiz ve kardeşlerimizin önerileriyle, eksikleri gidereceğiz. Belediyemizde, kapımız hepinize açık olacak” dedi.

-“İçme suyu evlerden akacak”

Nebi Hatipoğlu, vatandaşlara yaptığı konuşmanın ardından, kıraathaneye sığmayıp, dışarıda kendisini bekleyen coşkulu vatandaşlarla da buluştu. Vatandaşlarla tek tek el sıkışıp, sorunlarını dinleyen Hatipoğlu, kendisine eşlik eden vatandaşlarla birlikte esnaf ziyaretine devam etti. Vatandaşların, Eskişehir’e yatırım yapılmadığını, en pahalı suyun Eskişehir’de tüketildiğini ve kentteki problemleri dile getirmesinin ardından mahalleliye seslenen Hatipoğlu, AK Parti belediyeciliğinde yapılacak yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Hatipoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Biz seçildikten sonra 2,5 yıl içinde çeşmeden akan suyu içilebilir hale getireceğiz. Bizim elimizde sihirli değnek yok tabi ama gerekli yatırımları yapacağız. Arıtma sistemlerini yapacağız ve insanımızı, vatandaşımızı bir kalabak suyuna muhtaç etmeyeceğiz. Çeşmeyi açtığımız zaman hem içme suyumuzu hem de kullanacağımız suyu oradan alacağız. Bizim hazırlamış olduğumuz projeleriniz var, her türlü projemiz vatandaşımızın cebini koruyan projelerdir. Onun için bu projelerimizi yakında açıklayacağız, inşallah bunlar vatandaşımızca kabul görecek ve biz de seçimleri kazanacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.