Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Hatipoğlu:”Biz tüm mahallelere, Vişnelik kalitesine gelene kadar hizmet edeceğiz”

Hatipoğlu:”Biz tüm mahallelere, Vişnelik kalitesine gelene kadar hizmet edeceğiz”
13.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Bardakçı Köyü Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette, kentteki tüm mahallelerin eşit hizmet görmesi gerektiğini belirterek, “Sanata hepimizin saygısı var ama bu heykeller, Huzur Mahallesi’ndeki vatandaşlarla Vişnelik’teki vatandaşlar aynı hizmeti aldıktan sonra bir değer kazanır” dedi.

 

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. bu çerçevede kent genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Hatipoğlu, Bardakçı Köyü Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Hatipoğlu, Huzur Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak, çözümü istenen sorunları dinledi. Mahallenin bir bölümünde imara açılan alanların halkın ihtiyaçlarını karşılamadığını belirten Nebi Hatipoğlu, “Biz bugün muhtarımla biraz gezdik. O evlerin hali perişan. Bu muhtarlığın üst tarafına verilen imarın iş çözülmesin diye verilmiş bir imar olduğunu görüyoruz. Ne oldu? İmar verildi ama hiçbir tane başlayan inşaat yok. Demek ki siz bu imarı verirken vatandaşı ve müteahhitleri dinlememiş, kafanıza göre vermişsiniz. Burada vatandaşın yıllardır beklediği imarı Allah nasip ederse sorunsuz şekilde vereceğiz. Bu imarı Eskişehir’deki müteahhitler ve bu evlerde yaşayan vatandaşlarımız belirleyecek. Şurada 6 kat verildiyse, muhtarlığın altına da 6 katı vereceğiz. Bunu verdiğimiz takdirde vatandaşlarımızı rahatlayacak. Biz tüm mahallelere, Vişnelik kalitesine gelene kadar hizmet edeceğiz. Ondan sonra bütün mahallelerimiz aynı kaliteye gelince heykel yapmaya başlayacağız. Sanata ve heykellere hepimizin saygısı var ama bu ne zaman bir değer kazanır biliyor musunuz? Huzur Mahallesi’ndeki vatandaşlarımla, Vişnelik Mahallesi’ndeki vatandaşım aynı hizmeti aldıktan sonra bir değer kazanır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.