Site Rengi

DOLAR 32,3829
EURO 34,7802
ALTIN 2.396,52
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Hatipoğlu:”Mahalleliler, ‘öksüz kaldık, üvey evlat olduk, hapis olduk’ diyorlar. Bir mahalleye hiç mi hizmet edilmez?”

Hatipoğlu:”Mahalleliler, ‘öksüz kaldık, üvey evlat olduk, hapis olduk’ diyorlar. Bir mahalleye hiç mi hizmet edilmez?”
08.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun Fevzi Çakmak Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette hizmetsizlikten yakınan vatandaşlar, “Buraya hiç hizmet edilmedi. Yetkililer sorunlarımıza kulak asmıyor, biz burada hapis hayatı yaşıyoruz. Seçimleri dört gözle bekliyoruz ” dedi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında vatandaşlarla bir araya gelerek, ihtiyaç ve beklentilerini dinlemeye devam eden Hatipoğlu, Fevziçakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. İlk olarak mahalle muhtarı Yaşar Özkaya’dan mahalle hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Yıllardır hizmet görmediklerinden, kentin diğer bölgelerinden ayrı tutulduklarından ve ulaşım sıkıntısı sebebiyle adeta hapis hayatı yaşadıklarından şikayet eden vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, “Maalesef kenar mahallelerimize yapılan hizmet yok. Mahalleliler, ‘öksüz kaldık, üvey evlat olduk, hapis olduk’ diyorlar. Bir mahalleye hiç mi hizmet edilmez? Bu vatandaşları neden ötekileştiriyorlar anlamış değilim. Mahallenin birçok yerinde kaldırım yok, yollar her yağmurda çamur deryası oluyor, altyapının yetersizliği kokudan belli oluyor.

Göreve geldiğimizde buradaki ilk işimiz imar, altyapı ve çevre düzenlemesi sorunlarını çözmek olacak. Mahalle halkı başıboş köpeklerden usandıklarını söylüyorlar. Biz bu sorunu patili dostlarımızın haklarını savunarak, onlara da daha iyi bir yaşam sunarak çözeceğiz. Kent merkezindeki bazı mahallelerindeki iyi hizmet nasıl vatandaşın hakkıysa, buralardaki vatandaşların da hakkıdır. Kim olursa olsun, tüm vatandaşlara aynı hizmeti vermek zorundasınız. Bu zamana kadar eşit olmamış ama biz bunların hepsini düzeleceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.