Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Hatipoğlu’na davullu zurnalı karşılama

Hatipoğlu’na davullu zurnalı karşılama
21.01.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile ziyaret ettiği Seyitgazi ilçesinde davul ve zurnanın eşlik ettiği çoşkulu bir kutlamayla karşılandı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde kentin dört bir yanındaki ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede dün başladığı ilçe ziyaretlerinde Alpu, Mihalıççık ve Beylikova’yı ziyaret eden Hatipoğlu, bugünün ilk ziyaretini Seyitgazi ilçesine gerçekleştirdi. Seyitgazi Kapalı Spor Salonu’ndaki programa katılmak için alana gelen Nebi Hatipoğlu, Seyitgazililerin davul ve zurnalı kutlamasıyla karşılandı. Alkışlar eşliğinde karşılanan Hatipoğlu, gösterilen ilgiye teşekkür ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Kapalı spor salonundaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yapılan konuşmaların ardından kürsüye çıkarak, Seyitgazililere seslendi. Hatipoğlu konuşmasında, “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin bekası ve ilelebet ayakta durması için kuruldu. Bizler, sizin desteğinizle hem bu ittifakı ileri taşıyacağız hem de vatandaşa nasıl hizmet edilir herkese göstereceğiz. Karşımızda tam tersimiz istikamette devam eden, hizmet vermeyen bir anlayış var. Seyitgazi’nin hala imar sorunu var. Biz, Cumhur İttifakı olarak, tüm sorunları çözeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Programa, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, partili ilçe başkanları ile kadın kolları başkanları, MHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nebi Hatipoğlu Erden’e başarılar dileyerek, “İnşallah seni başkan olarak göreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.