Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Hayırsever din görevlisi yardımlarını sürdürüyor

Hayırsever din görevlisi yardımlarını sürdürüyor
26.01.2024
A+
A-

Eskişehir’deki din görevlisi Soner Şahin, kendi imkânları ve hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere ve yetim çocuklara gıda, giyim ve yakacak yardımlarını sürdürüyor.

Eskişehir Hacı Ahmet Yavuzer Cami İmamı Soner Şahin, başta dul ve yetimler olmak üzere, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalıştıklarını anlattı. Şahin, kendi imkânları ve hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarının devam edeceğini belirtti. Eskişehir’in soğuğunda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştıklarını anlatan yardımseverliğiyle bilinen din görevlisi Soner Şahin, “Birkaç ay içinde başta dul ve yetimler olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelerimize 100’ün üzerinde gıda paketi, kahvaltılık malzeme, et, kıyma sucuk gibi gıda yardımlarını ulaştırmaya çalıştık. Aynı zamanda şu kış günlerinde soba, kömür alamayan onlarca ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımında bulunuyoruz. Başta yetimler olmak üzere ihtiyacı olan çocuklarımıza bot ve mont yardımında bulunuyoruz. Eskişehir’in soğuğunda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Bebeğine mama alamayan ailelerimize bebek maması yardımında bulunuyoruz. Hasta olup ilaç alamayan ailelerimize çocuklarına ilaç yardımında bulunuyoruz. Mutfak ocağı ve büyük tüp alamayan ailelerimize yardımlarımız devam edecek.” diye anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.