Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Açık
Eskişehir
18°C
Açık
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 21°C

Hayırsever vatandaşlardan özel Ramazan Bayramı etkinliği

Hayırsever vatandaşlardan özel Ramazan Bayramı etkinliği
07.04.2024
A+
A-

Eskişehir’de Ramazan Bayramı’nda engelli ve kimsesiz çocukları yalnız bırakmak istemeyen hayırsever vatandaşlar toplu iftar yemeğinin ardından bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Hayırsever vatandaşlar engelli ve kimsesiz çocukları Ramazan Bayramı’nda da yalnız bırakmıyor. Bu çerçevede, gönüllü vatandaşların maddi desteğiyle çocuklara bayramlık dağıtmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte ilk olarak 750 kişi ile toplu iftar yemeği verildi. Ardından 300 çocuğa özel hediyeler, bayramlık kıyafetler ve ayakkabılar dağıtıldı. Dağıtımı gerçekleştiren gönüllüler tüm çocuklar adına maddi destek sağlayan hayırseverlere teşekkürlerini iletirken, bu tarz çalışmaların devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.