Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

HERYERİ İÇKİLİ ALAN İLAN ETMEK GELECEĞİMİZE İHANETTİR

HERYERİ İÇKİLİ ALAN İLAN ETMEK GELECEĞİMİZE İHANETTİR
07.07.2023
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın Tepebaşı Belediyesinde CHP’li meclis üyeleri tarafından oy çokluğu ile alınan Tren garı yakınındaki bir alanın içkili yerler bölgesine dahil edilmesi kararına sert tepki gösterdi.

İŞLETMELERİN RANTI GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR

Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın;Gençlerimizi alkol düşkünlüğünden korumak görevimiz anayasa ile sabitken, Ahmet Ataç tarafından Tepebaşı Belediye Meclisine hemen her bölgenin sık sık alkollü alan olarak sunulduğunu görüyoruz. Komisyonlarda defaatle bu bölgelerin alkollü alan olduğu takdirde yol açacağı sıkıntılardan bahsetmemize rağmen bu ısrarlarına devam ediyorlar.

KESKİN YOLU ÖLÜM YOLU OLABİLİRDİ!

Geçtiğimiz dönemde de Aşağısöğütönü’nde Keskin yolu okul, cami ve trafik sıkışıklığının olduğu bir güzergah noktasında tüm uyarılarımıza ve emniyet müdürlüğünün olumsuz raporlarına rağmen yol boyu alkollü alan ilan edilmişti. Sonrasında ilgili mahkeme tarafından iptal edildi. Eğer iptal edilmeseydi biz şu an Keskin yolundaki kazaları ve belki de ölümleri konuşuyor olacaktık.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLUMSUZ GÖRÜŞ VERDİ

İçkili yerler bölgelerinin sayısının çoğaltılmasının, güvenliği sağlanamayan her alana plansızca evet demenin sonuçlarını barlar sokağında canlarla ödedik

Bu meclisteki toplantıda da grup başkanvekilimiz ve ilgili komisyondaki arkadaşlarımız şehrin kalbindeki o bölgenin tren garı yakınında olması ve önümüzde chp meclis üyesi arkadaşlarımızın da birçoğunun şikayetçi olduğu, sık sık kavgaların, tacizlerin ve maalesef ölümlerin gerçekleştiği barlar sokağı gibi bir örnek varken buranın uygun olmadığını dile getirmemize ve emniyet müdürlüğü tarafından söz konusu bölge için olumsuz görüş bildirilmesine rağmen maalesef böyle bir kararı aldılar.

Biz AK Parti grubu olarak bu oy çokluğu ile alınan kararı kabul etmediğimizi Tepebaşının huzuru için ilgili kararı yasal mercilere taşıyacağımızı ifade etmek istiyorum dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.