Site Rengi

DOLAR 32,5196
EURO 34,8564
ALTIN 2.442,60
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

İhtiyaç sahibi çocuklar için bir araya geldiler

İhtiyaç sahibi çocuklar için bir araya geldiler
21.11.2023
A+
A-

Eskişehir’de ihtiyaç sahibi 100 çocuk için bir araya gelen hayırseverler, ‘Çocuklar Üşümesin, Çocuklar Sıcak Kalsın’ kampanyası çerçevesinde eğlence düzenledi.

İlmek İlmek Bin Minik Yürek isimli yardımlaşma grubu, çocuklar için harekete geçti. Kış mevsiminin gelmesi sebebiyle başlatılan kampanya ile çocukların kışlık bot, mont ve kıyafet ihtiyaçları tedarik edildi. Yine aynı kampanya çerçevesinde çocuklar için bir eğlence düzenlendi. Maskotların geldiği etkinlikte güzel bir gün geçiren çocuklar, doyasıya eğlenerek anın tadını çıkardı. Etkinlikte, yakın zamanda sünnet olan çocuklar için de özel organizasyon yapıldı.

“Bize destek olan herkese teşekkür ederiz”
İlmek İlmek Bin Minik Yürek yardımlaşma grubunun yöneticisi Ayşegül Bozbaş, “Bugün ihtiyaç sahibi çocuklarımız için bot ve mont kampanyası altında bir etkinlik düzenledik. Mental yorgunluklarını atmalarını istedik. Hem aileler hem de çocuklar mutlu. Bu artık her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bir etkinlik oldu. Bizler de mutluyuz. Bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

“Bu etkinliği her sene geleneksel olarak düzenliyoruz”
Eskişehirli hayırsever Mesut Şahin, “Hayırseverler olarak ‘Çocuklar Üşümesin, Çocuklar Sıcak Kalsın’ diye bir kampanya düzenledik. Şu anda 100 tane çocuğumuz var. Onların kışlık montlarını, botlarını ve kıyafetlerini tedarik ediyoruz. Destekçilerimizin yaptığı bir organizasyonla bugüne ulaştık. İlmek İlmek Bin Minik Yürek grubu olarak birinci hava ikmal ve şeker fabrikasındaki çalışanların desteğiyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliği her sene geleneksel olarak düzenliyoruz. Önümüzdeki senelerde de düzenleyeceğiz. Katılımcılara çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Lütfen bu ailelere elimizden geldiğince destek olalım”
Yardımlaşma grubunun sponsorlarından olan Mehmet Ali Çil ise şunları söyledi:
“Dünyanın her yerinde masum çocuklar acı çekmekte. En azından kendi imkanlarımızla kendi şehrimizdeki çocukların ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Bizim amacımız, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve üzerimize düşen ne varsa elimizden geldiğince yapmak. Ben buradan tüm organize sanayiye bir çağrıda bulunmak istiyorum, lütfen bu ailelere elimizden geldiğince destek olalım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.