Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

İki Rakip Sabah Çayında

15.08.2019
A+
A-

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Mahmudiye’de belediye başkan adayı olan iki rakip bugün sosyal medya hesaplarında paylaşımlarıyla güzel bir enstantane oluşturdular.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ile 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Mahmudiye adayı olan Mustafa  Arslan ile ilçe merkezinde bir araya gelerek bir süre sohbet  etti. Gündoğan, sosyal medya hesabında: “Önceki dönem  belediye meclis üyesi ve AK Parti ilçe başkanlarından Mustafa Arslan ile sabah çayında bir aradayız.” şeklinde paylaştı.

31Mart Yerel Seçimlerinde CHP ve AK Parti Mahmudiye Belediye Başkan adaylarının samimî pozu ilçe halkı tarafından da ‘demokrasinin zenginliği’ olarak değerlendirildi.

Konu ile ilgili Mahmudiye Belediyesi’nden de şu açıklama yapıldı: Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Mahmudiye Belediye Başkanı Adayı olan Mustafa Arslan’a iade-i ziyarette bulundu. 

Ziyarette konuşan Başkan Gündoğan, Mahmudiye Belediyesi’ni sosyal demokrat bir anlayışla yönettiklerinin söyledi. İnsanlar arasında ayrım yapmadıklarının altını çizen Gündoğan: “Mahmudiye’de tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede yaklaşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Gündoğan’a ziyareti için teşekkür eden Arslan: “Başkan İshak Gündoğan’ı 31 Mart’ta gerçekleşen Yerel Seçimlerde gösterdiği başarılardan dolayı tekrardan tebrik ediyorum. Başkan Gündoğan’a yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.