Site Rengi

DOLAR 32,4281
EURO 34,8195
ALTIN 2.430,39
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

İl Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim töreni düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim töreni düzenlendi
19.10.2023
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından Eskişehir İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Eskişehir İl Sağlık Müdür Vekili. Dr. Turhan Sulhan’dan teslim aldı. Sağlık Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarının katıldığı törende konuşan Eskişehir İl Sağlık Müdür Vekili. Dr. Turhan Sulhan, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici hakkında, ‘Çok başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“Bayrağı daha ileri bir noktaya taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi ifade etmek istiyorum”
İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici ise şunları söyledi;
“Bugün itibariyle Eskişehir İl Sağlık Müdürü olarak görevime başlıyorum. Bildiğiniz gibi Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Başhekim olarak görev yapıyordum. Şehrimize hizmet etme noktasındaki bu ilk adımda, bizden önce görev yapan sağlık müdürlerimize ve Prof. Dr. Uğur Bilge’ye teşekkür ediyor, ondan aldığımız bayrağı daha ileri bir noktaya taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.

Amacımız fedakârca sağlık hizmeti sunan çalışanlarımız ve bu hizmetin en iyisini almayı hak eden vatandaşlarımızı mutlu etmek, halkımızın kaliteli ve etkin bir sağlık hizmeti almasını sağlamak olacak. İnşallah el birliğiyle güzel hizmetlere imza atacağız.” Konuşmaların ardından Eskişehir İl Sağlık Müdür Vekili. Dr. Turhan Sulhan, Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici’ye günün anısına çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.