Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C

İl Sağlık Müdürü Bildirici’den aile sağlık merkezlerine ziyaret

İl Sağlık Müdürü Bildirici’den aile sağlık merkezlerine ziyaret
23.10.2023
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici, sağlık merkezlerini ziyaret etti.

Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici, Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Babur Mimtaş ile birlikte Alanönü Aile Sağlığı Merkezi, Odunpazarı Göçmen Sağlığı Merkezi ve Yenidoğan Aile Sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Yaşar Bildirici ziyaretinde; sağlık merkezlerinin sorumlu hekimleri ve çalışan personelleriyle tanışıp, hal hatır sorduktan sonra çalışma şartlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Sağlık merkezlerine muayeneye gelen hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Bildirici, hasta ve hasta yakınlarının taleplerini dinledi. Dr. Yaşar Bildirici, ziyaretler sırasında sağlık merkezlerinin mevcut durumu hakkında detaylı bilgiler aldı ve sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha iyi nasıl sunulabileceği konusundaki fikirlerini paylaştı.

Yerinde yapılan bu incelemelerin, yerel sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için çok önemli olduğunu belirten Dr. Yaşar Bildirici; “Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için çalışan tüm personellerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

ESKİŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ÖĞR. ÜYESİ DR. YAŞAR BİLDİRİCİ, SAĞLIK MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ. 
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici, sağlık merkezlerini ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.