Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

İmam Hatip Okulları arasında düzenlenen mesleki yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

İmam Hatip Okulları arasında düzenlenen mesleki yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
05.01.2024
A+
A-

Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam-Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Genç Hatipler Hutbe Okuma, Genç Muhafızlar Hafızlık ve Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim müdürü Sinan Aydın, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Muhammet Büyük ve Muammer Demirkan, Din Öğretimi Şube müdürü Mehmet Günyüzü, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Gençlerin kaybedeni olmayan böylesi yarışmalarda yer almalarının önemini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, “Bu başarılar, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına önemli birer adımdır. Ailelerinde bu süreçteki destekleri büyük bir kıymet taşımaktadır. Bu başarıya ulaşan gençleri tebrik ediyor, yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize, emeği geçenlere ve öğrencilerimize destek veren ailelerine teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki onların bu başarıları, gelecekte daha da artarak hepimizi gururlandıracaktır” dedi.

Ödül töreni öğrencilerle çekilen toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.