Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

İnönü’de finalistler belli oldu

İnönü’de finalistler belli oldu
07.09.2023
A+
A-

İnönü Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen halı saha turnuvası finalistleri belli oldu.

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen bu yılda 7’incisi gerçekleştirilen geleneksel halı saha futbol turnuvasının dün akşam oynanan maçlar sonrası finalistleri belli oldu. Dostluk ve çekişmenin bir arada olduğu mücadelelere sahne olan yarı final maçlarında Yenice Mahalle ve Erenköy takımları adını finale yazdırdı. İnönü Belediyesi halı sahasında oynanan yarı final maçına ilçe sakinleri de yoğun ve coşkulu katılım gösterdi.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, “Belediyemiz tarafından yedincisi düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde geçmesi bizleri mutlu ediyor. Heyecanla beklediğimiz final maçında karşı karşıya gelecek takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
9 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 21.00 de oynanacak olan büyük final maçında kupanın sahibi belli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.