Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

İYİ PARTİ DE MELİH AYDIN SESLERİ

İYİ PARTİ DE MELİH AYDIN SESLERİ
17.03.2023
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilligi Genel Seçimleri için Siyasi Partilere Aday adaylığı müracaatları devam ediyor. İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı olan Melih Aydın dikkat çeken isimlerden  birisi oluyor.

Yaklaşık 60 yıldır lunapark işletmeciliği yapan bir ailenin 3’üncü kuşak temsilcisi olan Aydın, Eskişehir’de aday adaylığını en erken duyuran isimlerden oldu. 36 yaşında olan Aydın, seçim çalışmalarına rakiplerinden çok önce başladı. Pek çok platformda kendisini ve seçildiği takdirde yapacaklarını anlatma fırsatı bulan Aydın, umut vadeden isimler arasında yerini aldı.

Genç yaşında başarılı bir iş adamı olan Aydın, gençliğinin vermiş olduğu enerji ile siyasette şimdiden etkili olmaya başladı. Partisinin aday adayları arasında yaptıklarıyla öne çıkan Aydın AVM içi eğlence merkezleri işletmeciliği, açık alan lunapark faaliyetleri ve lunapark makineleri üretimi yapıyor. 31 şehirdeki birçok lunaparkta ve alışveriş merkezinde Funnivarium’un ürettiği makineler bulunmakta. Sektörünün öncüleri arasında gösterilen 35 yaşındaki Melih Aydın, pek çok sivil toplum kuruluşunda görev aldı, yöneticilik yaptı. Hayırsever kişiliğiyle de tanınan Aydın, LÖSEV gibi kurumlarla sosyal sorumluluk projeleri yürüttü. Türkiye Zeka Vakfı’nın projeleri içinde de yer alıyor. 2015 doğumlu Aslan Aydın’ın babası.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.