Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Ömer İbrahim Sayın Mahallelerde Konuştu

15.08.2019
A+
A-

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Ömer İbrahim Sayın, mahallelerde vatandaşlarla buluştu.

Ömer İbrahim Sayın’ın mahalle konuşmasında şu sözlere yer verdi:
”Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’in söylediği gibi: ‘Kadınlarımız ile yola çıktık, bir tülbent ile yola devam ettik.’ İşte bu yolculuk 2015 yılına kadar geri gitmektedir. İYİ Parti’nin kuruluş yolculuğunda yer alan biriyim. Genel Başkanım Meral Akşener’in istekleri üzerine, ülkemizin gerçekleri gözüne alarak bir Emirdağlı evladı olarak Eskişehir’i, milletvekili adaylığını tercih ettim. Eskişehir‘de yaşayan siz değerli hemşehrilerimin destekleri her dönemde olduğu gibi bugün bir kat daha fazlasıyla şahsıma olacağından inancım sonsuzdur. Kafamız, gözümüz yarılarak ortaya bir başkanlık sistemi kondu. Şimdi karşınıza bir genç, kadın hareketi olarak İYİ parti çıktı. Partili, partisiz herkese kucak açan İYİ Parti, Türkiye’nin geleceği olmak adına bugün yoğun bir mücadele veriyor. Kapı kapı dolaşarak,i sizlere  ulaşıyoruz. Her gittiğim yerde şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakayla onurlandırıyorsunuz.16 senedir ilk defa siyasi rekabetyapıldığı bir seçim dönemi milletimin işine yaramış, bunu görebiliyoruz. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle Eskişehir Milletvekili olacağım Eskişehir’i iyi bilen biri olarak var gücümle çalışacağım. Eskişehir‘de ticari anlamda önemli çalışmalarım var, 24 Haziran 2018 tarihinde seçimi başaracağız ve sizin için çalışmaya söz veriyorum.” diye konuştu:

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Ömer İbrahim Sayın, her akşam iftardan sahura kadar gezilerine devam ediyor. Şarhöyük, Fevzi Çakmak, Yenidoğan ve Emek Mahallesinde evlerde ve kahvehanelerde ziyaretlerini sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.