Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

İyi Parti Pazar Toplantısında Buluştu

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca, İyi Parti pazar toplantısında konuştu. İyi Parti Eskişehir Milletvekili Dr.Arslan Kabukçuoğlu'nun da bulunduğu toplantıda Tunca gündemi değerlendirerek şöyle konuştu:

"Sayın Milletvekilim, değerli aday adaylarımız, partimizin yönetici ve gönüldaşları, basınımızın emekçileri hepiniz hoş geldiniz. 
Başta basın mensupları olmak üzere üzerinde mutabakat sağlayarak Pazar günleri saat 12.30’da yaptığımız Pazar toplantılarımıza katılımınızdan dolayı tekraren teşekkür ederim. 
Bugün aramızda Odunpazarı Belediye Başkan Adaylarımızdan Sayın Orhan Arat Bey de bulunmaktadır. Toplantı sonrası Orhan Bey sizlere bir bilgilendirme yapacaktır.

Bildiğiniz üzere bir yıl önce medya, siyaset ve birçok kanalla üzerine baskı kurulmaya çalışılan iyiler hareketi, cesur insanların omuzlarında bir siyasi parti halini almıştır. Eskişehir’de 76 Bin, Türkiye genelinde 5 Milyon oy alarak Sayın Arslan Kabukçuoğlu Eskişehir’den olmak üzere 40 milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grup kurmuştur. Her salı günü grup toplantılarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın sesi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Her ne kadar verdiğimiz soru önergeleri, kanun tekliflerimiz, araştırma önergelerimiz sırf İYİ Parti tarafından verildiği için reddedilse de biz vatandaşımızın dertlerine derman olmak adına yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.

2018 yılında seçim vaadi olarak genel başkanımız tarafından verileceği vadeliden Bayram İkramiyesi Hükümet tarafından verilmek zorunda kalınmıştır. 
06 Ekim 2018 tarihinde iptal edilen McKinsey anlaşmasının ikazı, ikinci kozmik oda vakası olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından 02 Ekim 2018 tarihli grup konuşmasında dile getirilmiş ve McKinsey anlaşmasının derhal iptali istenmiştir.

Fındık fiyatlarının maliyet fiyatında seyrettiği ve en az 15 TL olması gerektiği yine 23 Ekim TBMM grup toplantısında hükümete eleştiri olarak getirilmiş ve 26 Ekim tarihinde fındık fiyatları 14,5 TL olarak hükümet tarafından açıklanmıştır.
Genel Başkanımızın 20 Kasım tarihli grup konuşmasında Cumhurbaşkanı’nın kendi maaşına yaptığı zam olan %26‘lık artış oranının asgari ücrete de yapılması gerektiğini söylemiş ve 25 Aralık’ta asgari ücret %26’lık artışla 2.020 TL olarak belirlenmiştir.
Genel başkanımızın 13 Kasım’da  “Bugün dövizi indirdik diye hava atanlar peki doğalgazın, elektriğin fiyatı indi mi? Zam yok diyorlar. Zam zaten yapıldı. Döviz düştüyse geri alın elektrik ve doğal gazın zamlarını.” Açıklamasının ardından 25 Aralık’ta elektrik ve doğalgazda % 10 indirim yapılmıştır.

İyi Parti muhalefette milletimize nefes aldırıyor. İktidarını siz düşünün. Türk milletinin sesi artık mecliste…
31 Mart 2019 seçimlerinde İyi Parti olarak belediye başkanlıkları kazanıp, örnek İyi belediyelerle vatandaşlarımızı tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu vesile ile herkesin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.