Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C

Kameraya aldırış etmeyen hırsız, apartmandan 45 saniyede bisiklet çaldı

Kameraya aldırış etmeyen hırsız, apartmandan 45 saniyede bisiklet çaldı
19.06.2023
A+
A-

Eskişehir’de bir apartmanın önünde yaklaşık 1 dakika telefonla konuşan şüpheli şahıs güvenlik kameralarına aldırış etmeden 45 saniyede çaldığı bisiklete binerek kaçtı.

Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mahallesi Belenli Sokak üzerinde bulunan bir apartmandan gece geç saatlerde bir bisikletin çalınma anı anbean güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Kayıtlarda, Gökhan G. isimli vatandaşa ait olan bisikletin bulunduğu apartmanın önüne gelen şüpheli şahıs, yaklaşık 1 dakika boyunca cep telefonu ile görüşme sağlıyor. Telefonla konuştuğu esnada etrafı kolaçan eden şahıs bir ara güvenlik kameraları ile göz göze geliyor. Daha sonra apartmana giren şüpheli yaklaşık 45 saniyede bisikleti alarak apartmandan çıkıyor. Apartmandan çıktıktan sonra bisiklete binerek olay yerinden ayrılan şahsın rahatlığı pes dedirtti. Bisikletin sahibi Gökhan G., konuyla ilgili polise şikâyetçi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.