Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Kampüste “Obezite Farkındalık Yürüyüşü” gerçekleştirildi

Kampüste “Obezite Farkındalık Yürüyüşü” gerçekleştirildi
06.03.2024
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Dünya Obezite Farkındalık Günü’ne özel bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bunlardan biri de Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin obeziteye karşı farkındalık yürüyüşü oldu.

Yürüyüşte Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aliye Mavili, SBF Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nazan Erenoğlu ve Prof. Dr. Gökhan Kuş başta olmak üzere çok sayıda öğrenci yer aldı.

“Bu yürüyüşü kampüsümüze örnek olmak için düzenledik”

Obeziteye farkındalık oluşturmanın önemini vurgulayan SBF Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nazan Erenoğlu etkinlik hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Dünya Obezite Günü nedeniyle bir farkındalık oluşturmak ve kampüsümüze örnek olmak amacıyla bölümümüz adına bir yürüyüş organize ettik. Dün obeziteye farkındalık oluşturmak adına düzenlediğimiz bir sempozyumumuz vardı. Bugün de sempozyuma ek olarak yürüyüşle bunu pekiştirmek istedik.” Dedi.

Yoğun katılımlı etkinlik, kampüste gerçekleştirilen yürüyüşün ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.