Site Rengi

DOLAR 32,4704
EURO 34,8750
ALTIN 2.433,14
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Karabacak: ‘Belediyeyi Birlikte Yöneteceğiz’

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Eskişehir’de ticaretin en önemli merkezlerinden olan Esnaf Sarayı ve Yunusemre Halk Çarşısı’nda esnafla buluştu. Karabacak’a büyük ilgi gösteren esnaf, iş yokluğundan yakındı.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, gece gündüz demeden sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında buluştuğu esnafdan yakın ilgi gördü. Ekibiyle birlikte gittiği Esnaf Sarayı ve Yunusemre Halk Çarşısı’nda hem işletme sahibi ve çalışanlarıyla, hem de müşterilerle sohbet eden Karabacak, kendisini ve projelerini anlattı. Odunpazarı’nın geleceği için Odunpazarı’nda yaşayan herkesin oyuna talip olduğunu söyleyen Salih Karabacak, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yapacağınız tercih, sadece sizin tercihiniz olmayacak aynı zamanda bölgemizin kaderini belirleyecek. Biz Odunpazarı’nın kaderini değiştirmeye, ekonomisiyle sosyal hayatıyla bölgemizi Türkiye’ye örnek bir ilçe haline getirmeye geliyoruz” dedi.

Yerel Bazda Önlem Alınmalı

Esnaf ise ziyarette Başkan Adayı Salih Karabacak’a, işsizlikten yakındı. İşlerinin durma noktasına geldiğini söyleyen esnaf, siftah yapmadan dükkân kapattıkları gün sayısının giderek arttığını vurguladı. Ticaretin temel direği olan esnafın ve KOBİ’lerin, ekonomik sıkıntılardan en çok etkilenen kesim olduğunu kaydeden Karabacak da, “Mutlaka yerel bazda esnafımıza yönelik tedbirler alınmalı” diye konuştu. Göreve geldiklerinde Odunpazarı esnafının iş potansiyelini arttırmaya, ticareti canlandırmaya dönük projeleri kısa sürede hayata geçireceklerinin altını çizen Salih Karabacak, şöyle devam etti:

Belediyeyi Birlikte Yöneteceğiz

“Her şeyden önemlisi kentimizin dinamiği olan esnafımızı dinleyecek, talep ve beklentilerine kulak verecek, sorunlarının üstesinden birlikte geleceğiz. Bu şehir hepimizin, birlikte yönetmek için biz varız…” Girdiği her dükkânda esnafın yakın ilgi ve başarı dilekleriyle karşılanan Salih Karabacak, “31 Mart’tan sonra Odunpazarı’nda iyi şeyler olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.