Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Karaman: Çakırözer HDP’ye Çevre Bakanlığı Teklifi Götürmüş Olabilir mi?

Karaman: Çakırözer HDP’ye Çevre Bakanlığı Teklifi Götürmüş Olabilir mi?
07.06.2021
A+
A-

Egitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in Selahattin Demirtaş ve Osman Kavalayı cezaevinde ziyaret etmesi ile ılgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karaman; aralarında ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken şehit edilen 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşlarının da bulunduğu 52 vatandaşımızın PKK’lı teröristler tarafından katledildiği 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmiş!

Utku Çakırözer, Cumhuriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olduğu dönemde terör yuvası Kandil’e muhabirler göndermiş terör elebaşıları ile yapılan röportajları gösterişli bir şekilde gazetesinde yayınlamıştı. Gönderdiği muhabirler yaptıkları röportajda Kandil’de yerlere sigara izmariti dahi atmanın yasak olduğunu iddia ederek PKK’yı çevreci örgüt ilan etmişti!Acaba Sayın Çakırözer Dünya Çevrecilik gününde Demirtaş ı ziyaret ederek Çevre Bakanlığı mı teklif etti vurgusunu yaptı.
Egitim Bir-sen Genel Başkan Yardımcısı Karaman açıklamalarını şöyle sürdürdü. Terör örgütü mensuplarını cici ve çevreci göstermeye gayret eden bu gazetecilik! çalışmalarından mülhem olarak CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in, Selahattin Demirtaş’ı cezaevinden kurtarmak için yaptığı bu lobi faaliyeti sırasında HDP’ye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı teklifi de götürmüş olabilir mi?
Bu soru yersiz ve altı boş bir soru asla kabul edilmemelidir. Hele ki CHP’nin en önde gelen isimlerinin televizyon ekranlarında yaptığı HDP’ye bakanlık verilebilir konuşmaları ortada iken…
Utku Çakırözer 6 yıl önce yaptığı haberle sigara dahi atmadıklarını iddia edip sevimli hale getirmeye çalıştığı bu terör yapılanmasının siyasi uzantısı HDP ile varolan işbirliği ve ilişkileri sürdürürken önde hatta en önde bir rol istiyor olduğu kanaatindeyim.
Bu çerçevede de yaptığı Selahattin Demirtaş ziyaretinde bakanlık meselesinin gündeme gelmiş olabileceğini düşünüyorum.

Yaptırdığı haber ve terör olaylarının azmettiricisi kişilere yaptığı ziyaretleri değerlendirildiğinde Utku Çakırözer’in HDP’ye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı teklif edilmesi gerektiğini düşünmeyeceğini hatta böylesi bir teklifte bulunmadığına/bulunmayacağına kim garanti verebilir?

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.