Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Kazım Kurt 100. Yıl Kültür Merkezi çalışmalarını denetledi

Kazım Kurt 100. Yıl Kültür Merkezi çalışmalarını denetledi
09.01.2024
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘Vizyon Projeler’ içinde yer alan Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Meclisince adı Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi olarak değiştirilen Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi çalışmalarıyla yakından takip ediyor. Sık sık çalışmaları yerinde incelemek için denetimlere çıkan Başkan Kurt, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Kurt, incelemeler kapsamında ilgili Başkan Yardımcısı Adnan Evren Olcay ve birim müdürleri ile birlikte Yenikent’te inşaatı devam eden Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi’ne gitti. Burada çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, bilgi aldı.

“İnşaatı yerinde inceledim”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, 100. Yıl Kültür Merkezi’nin Yenikent, Yıldıztepe, Gültepe, Büyükdere ve Çankaya mahalleleri olmak üzere yaklaşık 80 bin kişiye hitap eden bir merkez haline geleceğini belirtti. Başkan Kurt, “Yenikent’te inşaatı devam eden 100. Yıl Kültür Merkezi’mizdeki çalışmaları yerinde inceledim. Hemşerilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kültür Merkezi ve Pazar Yerimizi en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız. Yenikent ve çevre mahallelerimiz önemli bir merkeze kavuşacak. 6 katlı olacak olan bu tesiste otopark, alışveriş merkezi, pazar yeri, çok amaçlı bir salon, düğün salonları ve çatı katında da bir restoranımız olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.