Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Hatipoglu:Kendi Çocuklarım için ne istiyorsam tüm hemşehrilerimin çocukları için de aynı özveriyi göstereceğim

04.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına 1 hafta kala kapatıldığı açıklanan Eskişehir Anadolu Lisesi velileriyle bir araya geldi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve ihtiyaçlarını dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede kent genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Hatipoğlu, geçtiğimiz eylül ayında okulların açılmasına 1 hafta kala depreme dayanıksız olduğu için kapatılan Eskişehir Anadolu Lisesi’nin velileriyle buluştu. Velilerin yaşadıkları mağduriyetleri dinleyen Hatipoğlu şöyle konuştu;

“Bu hadise, öğrencilerimizin güvenliği için hayata geçirilen bir hadisedir. Eskişehir Anadolu Lisesi köklü bir lisedir. Burada sizin okulunuzun boşaltılma sebebi sizlere karşı yapılmış bir şey değil, çocuklarımızın emniyeti için yapılmış bir şey. Deprem yönetmeliğinden önce yapılan binalarda bir deprem riski var. Bizim birinci derecede görevimiz çocuklarımızın geleceğini düşünmek, iyi okullarda okumasını sağlamak. Bunun dışında okulumuzun bazı ulaşım ve altyapı sorunları olduğundan bahsettiniz. İnşallah nasip olur 31 Mart’tan sonra seçimleri kazanırsak, zaten yapmak zorundayız. Biz olmasak da başka biri zaten bunu yapmak zorunda. Memleketimiz kurtarılacaksa ileride çok daha iyi yerlere geleceksek, çocuklarımızın eğitimiyle olacak.

Onun için eğitim benim de en önem verdiğim şey. Belediye başkanı seçildikten sonra da kendi çocuklarım için ne istiyorsam, kendi çocuklarımı nereye gitmesini ve nereye gitmemesini istiyorsam, Eskişehir’de bütün hemşerilerimin çocukları ve geleceği için de aynı özeni göstereceğim. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımızı korumamız lazım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.