Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

KİMDİR BÜLENT MAŞAOGLU

KİMDİR BÜLENT MAŞAOGLU
07.04.2023
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 28. dönem Milletvekili Aday listesinin deklare edilmesi ile Eskişehir’de en dikkat çeken ve Kamuoyunun merak ettiği isim hiç şüphesiz Eskişehir Birinci sıra Milletvekili adayı olan Bülent Maşaoglu oldu. Haber Ötesi Haber Merkezi’nin ulaştığı Bülent Maşaoglu Özgeçmişi ile bilgileri Haber Ötesi vasıtasıyla Eskişehir kamuoyu ile paylaştı. Aslında Şehrin entelektüel çevrelerinde,Sivil toplum kuruluşlarında ve Ülkücü Milliyetçi camiada yakinen tanınan Bülent Maşaoglu kendisini şu şekilde tanıttı.

11 Şubat 1974 tarihinde Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde dünyaya geldim. Rahmetli babam Canip Maşaoğlu ilkokul öğretmeni olarak başladığı meslek hayatını Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak tamamladı. Annem Rahime Maşaoğlu ev hanımı, ağabeyim emekli astsubay ve kız kardeşim ise elektronik mühendisliği yapmakta. Evliyim, Sude ve Burcu adlarında iki kız çocuğu babasıyım.İlk ve ortaokul öğrenimimi Sivrihisar’da tamamladıktan sonra lise öğrenimime yatılı olarak Ankara Adalet Meslek Lisesi’nde devam ettim; akabinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde eğitimimi sürdürdüm. Yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’nu bitirdim. Halihazırda Rumeli Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Ekonomi dalında tezli yüksek lisansıma devam etmekteyim.

İŞ HAYATI
İş hayatımda yaklaşık 17 sene uluslararası bir firmanın mali işler müdürlüğünü yaptım; yaklaşık 3 senedir ise kurucusu olduğum “Laçin” isimli şirketimizde uluslararası ticaretle uğraşmaktayız. Bununla birlikte işletmesi ailemize ait olan Kırklareli/İğneada’da butik bir otelimiz bulunmakta.

SİYASİ HAYATI
Ülkücü hareket ile yatılı olarak okuduğum Adalet Meslek Lisesi’nde 1989 yılında tanıştım. Lise yıllarımda okul başkanlığı, İstanbul Üniversitesi SBF de okurken Atatürk Öğrenci Yurdu başkanlığı, SBF Fakülte Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Ülkü Ocakları Bölge Başkan Yardımcılığı ve ardından Türk Dünyası’ndan Sorumlu Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2017-2021 yılları arasında MHP İstanbul Türk Dünyası’ndan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptım, 2021 yılından bugüne kadar da aktif olarak MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesiyim. 15 yaşından bu tarafa teşkilatımızın her kademesinde yer aldım. Bu süreçte ilgi alanımı ve araştırmalarımı Türk Dünyası üzerine yoğunlaştırdım.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
Eskişehirspor Kulübü Üyeliği (Eski Yön. Krl. Üyesi), Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği Kurucusu ve Muhasipliği, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek üyeliği, Ural Eğitim Kültür ve Stratejik Araştırmalar Derneği Kurucu Başkanlığı, Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği Kurucusu ve Denetim Kurulu Üyesi, Türkiye Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü Derneği Kurucu üyesi, Türk Sosyoloji Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.