Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Kimsesiz ve depremzede çocuklar için toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi

Kimsesiz ve depremzede çocuklar için toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi
19.02.2024
A+
A-

Eskişehirli hayırseverler tarafından kimsesiz ve depremzede 30 çocuk için toplu sünnet şöleni organize edilirken nostaljik araçlarla gerçekleştirilen konvoy, kent merkezinde renkli görüntüler oluşturdu.
Hayırsever vatandaşlar bu defa depremzede, engelli, ihtiyaç sahibi, kimsesiz, yetim ve öksüz çocukları mutlu etmek için bir araya geldi. Sponsorların ve esnafın maddi desteğiyle 30 çocuk için toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. Özel etkinliklerin düzenlendiği organizasyonda sünnet eğlencesi için salona geçmeden önce çocuklara nostaljik araçlarla oluşturulan özel konvoyla tur yaptırıldı. Kent merkezinde oluşan renkli görüntüler görenleri gülümsetti. Çocukların yüzündeki mutluluğun kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden hayırseverler, ilerleyen dönemlerde benzer organizasyonlar gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

“Tüm gizli kahramanlara sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz”
Radyocu Ali Akpınar, “Öksüz, yetim ve deprem bölgesinden gelen çocuklarımızın sünnet merasimini gerçekleştiriyoruz. Bu konuda özellikle bizleri yalnız bırakmayan tüm gizli kahramanlara, sponsorlarımıza sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz. 30 çocuğumuz için Eskişehir’de el ele olarak bu güzel organizasyonu gerçekleştirmiş olduk. Elbette basın mensubu arkadaşlarımıza ve bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan, yüreği, gönlü güzel tüm dostlara da bir kez daha şükranlarımı iletiyorum. 30 aracımız, 30 çocuğumuz var. Aileleriyle beraber küçük bir şehir turu yapacağız. Şehir turundan sonra da direkt salona geçerek organizasyonu taçlandırmış olacağız inşallah” dedi.

“Yazın bir daha yapmayı düşünüyoruz”
Hayırsever Semanur Dilek, “Bu etkinliğimiz aramızda bulunan engelli çocuklarımız, ihtiyaç sahibi, ailelerimiz, kimsesiz, annesiz ve öksüz, çocuklarımız için toplu sünnet şöleni. Sayımız 30 çocuğa kadar çıktı. Gördüğünüz gibi vosvoscu arkadaşlarımız var. Sponsorlarımızla, esnaf arkadaşlarımızla, gönlü güzel insanlarla beraber ve eşimizle, dostumuzla toplayarak bu etkinliği düzenledik. Gerçekten çok mutlular. Çocuklarımız, ailelerimiz hepsi şu an çok mutlular. İnşallah devam edeceğiz. Çünkü böyle yetişemediğim çocuklar var. Onlar için de yazın bir daha yapmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.