Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 19°C

Köy ziyaretinde duygusal anlar yaşandı

Köy ziyaretinde duygusal anlar yaşandı
08.01.2024
A+
A-

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kendisini görmeye gelemeyen yaşlı kadının kapısını çalarken, duygu dolu anlar yaşandı.

Vali Şefik Aygöl, Osmaneli İlçesine bağlı Büyükyenice, Kazancı, Borcak ve Selimiye köylerindeki çalışmaları inceledi. İl Özel İdaresinin asfalt, sondaj ve içme suyu deposu faaliyetlerini yerinde inceleyen Vali Aygöl, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Gittiği her köyde sıcak bir karşılamaya tanık olan Vali Aygöl köylerdeki çocuklarla ve yaşlılarla ayrıca ilgilendi. Özellikle ziyaret esnasında Borcak köyündeki bir olay tanık olanları duygulandırdı. Köyündeki yaşlı bir teyzenin yürümekte güçlük çektiği için Vali Aygöl’ü karşılayamaması nedeniyle duyduğu üzüntü kendisine aktarıldı. Bunun üzerine Vali Şefik Aygöl, teyzenin evine giderek ellerinden öptü. Duygusal anların yaşandığı ziyareti Vali Aygöl sosyal medya hesabından paylaşarak, “Köy ziyaretimde köy meydanına yürüyememiş, biz hanesine elini öpmeye gittik. Bu mesleği gece gündüz demeden heyecanla yapma arzumuzun sırrını özetliyor güzel kalpli nenem. Rabbim ulu çınarlarımızı başımızdan eksik etmesin dualarından mahrum etmesin inşallah” ifadelerine yer verdi.

Vali Aygöl temaslarında Atatürk’ün ‘’Köylü Milletin Efendisidir” sözüne atıfta bulunarak “köylümüz üretir, yetiştirir ve koskoca bir milleti doyurur. Bu nedenle de köylümüz, milletimizin efendisidir. Köylerimizdeki yaşama kalitesini yükseltmek için çalışmalarımız devam edecektir. İlgi ve alakanızdan ötürü hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.