Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C

Kuaförlük yaparken hobi olarak başladığı resim sanatında ilk sergisini açtı

Kuaförlük yaparken hobi olarak başladığı resim sanatında ilk sergisini açtı
28.02.2024
A+
A-

Bilecik’te 20 yıl bayan kuaförlüğü yapan ressam Bilgehan Yeşil, 3 yıl önce hobi olarak başladığı merakı sonucu sanatını geliştirdi ve ilk resim sergisini anlamlı bir iş için açtı.

Ressam Bilgehan Yeşil’in hazırladığı ’Anneden Aydem Bebeğe’ isimli resim sergisi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Başkan Yardımcısı Cabir Sağlam ve değerli konuklar katıldı. 5 Mart 2024 Salı gününe kadar devam edecek serginin gelirinin yüzde 50’si SMA hastası Aydem bebeğe bağışlanacak.

“Kuaför salonumun bir odasını atölye oluşturdum orada resim yapmaya başladım”

Atatürk Parkı Sanat Galerisi’nde bulunana sergi açılışı sonrası İHA’ya konuşan Ressam Bilgehan Yeşil, “20 yıldır kuaförüm. Kuaför salonumun bir odasını atölye oluşturdum orada resim yapmaya başladım. Yaklaşık 3 yıldır resim yapıyorum. Tabi resimler yaptıkça arttılar. Ben sanatla hayır işini birleştirmeyi düşündüm. Bilecik’imizde SMA hastası Aydem bebek için kampanya düşündüm. Bu vesileyle bu sergimiz gerçekleşti. Sergiden elde ettiğimiz gelirin yarısı Aydem bebeğe bağışlanacak. Bu kampanya umarım ses getirir, bir yerlere ulaşır ve bir farkındalık oluşturur. Arzum iyi bir şeylere imza atmaktı. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Bebeğimiz için inşallah umut kaynağı oluruz. Masrafları fazla olduğu için çok fazla kampanyalar düzenleniyor ama tabi ki yetmiyor. İnşallah bir yerlere ulaşır güzel sonuçlar alırız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.