Site Rengi

DOLAR 32,5231
EURO 34,7980
ALTIN 2.444,10
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Küçük Oto Sanayi Sitesi esnafı bozuk yollarına kalıcı çözüm istiyor

Küçük Oto Sanayi Sitesi esnafı bozuk yollarına kalıcı çözüm istiyor
14.08.2023
A+
A-

Eskişehir’de bozuk yolların araçlarda büyük hasara neden olduğunu belirten Küçük Oto Sanayi Sitesi esnafları, bu duruma bir çözüm bulunmasını istedi.

Odunpazarı ilçesinde bulunan sanayi sitesindeki yollarda oluşan çukurlar araç sahiplerini ve bölge esnafını adeta isyan ettirdi. Bölgede hizmet veren oto tamircileri, yağış olduğunda çukurlarda biriken sulardan dolayı işlerinin de aksadığını belirtti. Oto tamirciler, bozuk yollardan dolayı araçlardaki masrafların da arttığını dile getirerek, yolların yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

“Asfaltın parasını ödediğimiz halde dükkanımızın önü çökük, su birikiyor”
Sanayi esnaflarından Taner Kök bozuk yolların araçlara çok zarar verdiğini belirterek, “Sanayideki yollarımızın çok kötü olduğunu herkes görüyor. Yolların bozuk olmasından müşterilerimiz de çok şikayetçi. Asfalttan dükkanlarımıza su giriyordu. Asfaltın parasını da ödediğimiz halde dükkanımızın önü çökük su birikiyor belediye yapmıyor. Daha belediyeden gelip de bu işi yapacak arkadaşlar çıkmadı. Ve bu asfaltın parasını ve bizden aldılar yani. Hemen ödedik. Ödememize rağmen bu asfalt yapılmıyor. Arkadaşlara söyledik ama bir türlü gelen yok. Ama parayı almadı mı yolu bize kazdırmıyorlar yani. Biz bu işi de anlamadık. Parasını ödediğimiz halde yol yapılmıyor. Dükkanın önünde su birikiyor. İçeriye çamur giriyor. Yani dükkanın önü bir rezalet. Sanayi içerisinde asfaltta yol düzeyleri çok bozuk. İlgilenen yok. Ama iş paraya geldi mi herkes alıyor. İşi yapan yok. Yani bu işte bir ilgi istiyoruz. Yetkililer bir an önce buna çözüm bulmalı” ifadelerini kullandı.

“Tüm sanayi içi yollarının yeniden yapılması gerek”
Bir diğer sanayi esnafı Engin Çayırlı ise, yolların yapımının çok kötü olduğunu, artık onarım zamanının gelip geçtiğini söyleyen sanayi esnafı çözüm beklediklerini belirterek “Yollarımız çok kötü gözüküyor. Tüm sanayi içi yollarının yeniden yapılması gerek. Onarım zamanı geldi geçiyor bile. Kendi araçlarımız dahi müşterilerin araçları da zarar görüyor sıkıntılı durum. Uzun zamandır böyle. En kısa zamanda yapılmasını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.