Site Rengi

DOLAR 32,5217
EURO 34,9164
ALTIN 2.435,93
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Kütahya İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Gediz ilçesinde yapıldı

Kütahya İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Gediz ilçesinde yapıldı
18.01.2024
A+
A-

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit başkanlığındaki İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Gediz ilçesinde gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar Gediz ilçesinde yapılması planlanan İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı öncesi Çavdarhisar ilçesinde İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Musa Kazak’la bir araya gelerek yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Gediz ilçesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İlçe Millî Eğitim Müdürleri toplantısı öncesinde Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Müdür Hasan Başyiğit ve Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur ve Şube Müdürleri ile bir araya gelerek ilçedeki eğitim öğretimle ile ilgili bilgi aldı.

Gediz Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezinde Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in başkanlığında yapılan toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. döneminin değerlendirmesi yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesinin de incelendiği toplantının sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin öneri, istek ve görüşlerine yer verildi.

“ Müdür Başyiğit’in okul ziyaretleri”

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, toplantı sonrasında ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler. Bu çerçevede Zafer İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldiler. Okulda çeşitli incelemelerde bulunan Müdür Hasan Başyiğit, “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” çerçevesinde okuldaki etkinliklerin yapıldığı alanları gezdi ve etkinliklerle ilgili bilgi aldı. “Dilimizin Zenginlikleri” projesi çerçevesinde yapılan çalışmaları da inceleyen Hasan Başyiğit, öğrencileri yaptıkları çalışmalar dolayısıyla tebrik etti. Öğrencilere kitap hediye eden Başyiğit, öğrencilerin yarıyıl tatilinde kitap okumalarını tavsiye etti. Aynı bahçe içerisinde yer alan yapımı bu yıl tamamlanan Zafer Anaokulunu ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu ve okulun durumu hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı. Gediz’de okul ziyaretlerine devam eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in bir sonraki durağı Kurtuluş İlkokulu ve Kurtuluş Anaokulu oldu. Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar ile birlikte okul bahçesinde tasarlanan masal parkını ve serayı inceleyen Hasan Başyiğit daha sonra sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Burada “İyi ki Varsın Öğretmenim” projesi çerçevesinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Okul ziyaretleri sonrası İlçe Kaymakamı Hakan Alkan’ı makamında ziyaret eden Müdür Hasan Başyiğit, ilçedeki eğitim öğretimle ilgili Kaymakam Hakan Alkan ile görüş alışverişinde bulundu.

Gediz Halk Eğitim Merkezinde, Gazze’li çocuklara yardım için üretilen ürünleri inceleyen Başyiğit, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, emeği geçen kursiyer, usta öğretici ve Gediz Halk Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.