Site Rengi

DOLAR 34,0020
EURO 38,0357
ALTIN 2.832,30
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Kutlu olsun…

14.08.2024
A+
A-

Bizler ayakkabılarımızı beklerken değil, yürürken eskitenlerdeniz Sayın Cumhurbaşkanım..!!

Belki zaman zaman yanlış insanlar için bile iyi bir kalbimiz vardı ama yürümekten hatta koşmaktan vazgeçmedik.                                 Sevgi simyasının yorulmak bilmeyen “kötü” leri olsak da inancımızdan sevgimizden zerre eksilmedik Sayın Cumhurbaşkanım.

Çünkü kimi ve neyi sevdiğimizden hiç şüphe etmedik. Bizler siyasetin içinde, kıyısında veya ötesinde küçük düşünerek anı değil, büyük duşünerek yarınların hesabını yapanlarız.

Yol arkadaşımız SİZ’ siniz.

Yüreğimize denksiniz..

Dağlar da aşılır

Denizler de geçilir Sayın Cumhurbaşkanım.

Bazı şeyler mükemmel olmayacak ki bizlerin mücadele ışığı sönmesin..

Ve tüm bu mücadelenin içinde en çok şunu ögrendim ki,

“İyiler düşmansız olmaz..Ve insanlar haklılıkta kendisinden daha önde olanlara, haksızlıkla cevap veremedikleri kimseleri asla sevmezler ve mütemadiyen kötülerler..

Gurur duyarım..

Bu mücadelenin bayrağı olan #Akparti ye gönül verenlerden biri olmaktan gurur duyuyor ve Ak Parti’nin 23. yılını kutluyorum Sayın Cumhurbaşkanım..

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.