Site Rengi

DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 29°C
Açık
Eskişehir
29°C
Açık
Cts 28°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 27°C

AK kadınlar AK kalmak için farkında olun..

04.07.2024
A+
A-

Ayn Rand’ı tanır mısınız bilmem.Rus asıllı bir yazardır.Belki de bana akraba… :))Rus yazar, objektivizm felsefesini işler eserlerinde.Harika bir tespitini paylaşmak isterim sizlerle,

“Aptallıktan yapılan hataları anlarım, cehaletten yapılan hataları da anlarım. Ama bile isteye yapılan hataları anlayamam.”Efendim sinirli falan değilim. Bilakis adeta kollarımı bağladım, kaşlarımı kaldırdım, yirmi küsür yılın emeğini, gecesini gündüzüne katmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bugün, dizlerinden çok yüreğini titreten, üç saatlik uyku ile ömür geçirttiren bu davaya topsuz, tüfeksiz, nasıl darbe yapılırı izliyorum. Herkes gibi, herkesten biri. Bu davanın, bu duruşun itibarını kendi itibarı sayıp zerrece halel getirmeyenlere selam olsun, Allah rahmet eylesin. Zira yine bu davanın itibarını şahsi itibarı sayanlar yok artık. Çoktan öldüler.

Artık şahsi itibarlarını kendi elleriyle iki paralık eden Tiktok maymunları var.

Küskünler ordusu o kadar çoğaltılmış ki el birliği ile, gündüz alışveriş kartı ile partide çalıştırılan hafif ve zûl duyduğumuz hemcinslerimiz gece de Tiktok’da af buyurun erkekler ile gayri ahlaki sohbetler gerçekleştiriyorlar. Aylar önce duyulmuştu, duyurulmuştu, belgelenmişti bu durum.

Herkes sandı ki, “Ne duyarsanız bizimle paylaşın. “diyen başkanlar gereğini yapacak. Bilakis sümenaltı yapıp aynı hafif insanlarla devam etmekte ısrar ediyorlar.

Kimse kendi arasında bu parti neden böyle diye sormasın artık. Bu partinin ahvali ve bitki örtüsü budur! Aklı başında, edebini koruyabilen, sahsına ve davaya laf getirmeyen hemcinslerimiz müstesna…

Siyaseti oynatmak zanneden başkanları,

“Yönetimimi özenle seçtim.” deyince bu cümle içinde kullanılan “özen” kelimesini anlamamıştım. Geldiğimiz noktada hep birlikte anlamış bulunuyoruz. Kesinlikle kendilerini ayakta alkışlıyorum. Şimdi anladım. Zira bu gayret çok ciddi bir özen ister. Şahsen karşı mahalle uğraşsa başaramaz. “Ama insan bulamıyoruz, ADAM yok.”diye serzenişler yine kulaklarımdan aktı geçti. Ve aklıma, her hafta kapımın önüne kurulan semt pazarı akşam olup kaldırıldıktan sonra, yerlere atılmış, pahası olmayan, çürük sebze ve meyveleri toplamak zorunda olanlar geldi.

Aynısı…

Teşkilatın geldiği nokta MALESEF budur!

Herkes kulaktan kulağa ve bir gazeteci görünce özellikle onun kulağına konuşuyor.

Sonra yazınca kabahat…

Ben iki şey merak ediyorum kıymetli dava hemcinslerim,

Birincisi,

Bu ahlaksız hemcinslerinizin aptalca değil, bile isteye yaptığı rezillikler sizin hepinizin itibarını yere sermiyor mu ?

Bu davanın şuurunu falan artık sakız etmek istemiyorum dilime…

Zira kalmamış bir şeyi anmaya da gerek yok.

İkincisi,

O bile isteye partinin itibarini yere seren hafiflikteki şeyler, Benim Tiktok’taki canlı yayınımı kim ekran görüntüsü aldı da kime attı diye düşünene kadar, benim bir ailem var, evladım var, akrabalarım var, komşularìm var, yüzyüze baktığım yüzlerce insan var. Şimdi insanlar benim yüzüme baktığı zaman ilk bunu hatırlayacak diye niye düşünmez ?

Geçtim ben muhafazakar partinin yerlere serilmiş itibarını…

Başkanları düşünmüyor ben mi düşüneceğim?

Diyorum ya artık bu boşvermişliği bir yokluk serzenişliği olarak görmüyorum. Adeta bile isteye yapılan bir kast olarak görüyorum.

Ve aklı başındaki tüm hemcinslerime sesleniyorum,

Siyaset ömür boyu yapılmaz. Tekrar söylüyorum, bir gün adınız “eski” diye başlayacak. En azından şahsi itibarınızı düşünün ve koruyun. “Partinin kadınları”diye başlayan menfi cümlelerin içindeki genelleme olmamak için herkesten çok siz gayret edin. Birileri utanmayı, mahcup olmayı unutmuş olabilir. Ve diyorum ya bunu zaten bile isteye yapıyor olabilir. Ama şu partinin amblemine, liderine, geçmişine hatta üşenmezseniz eski fotoğraflarına bakın. Kimlerin gecesi, gündüzü, çabası, yüreği ve imzası var. Hali hazırda sizlerin de… Parti ölmüyor öldürülüyor ve katiller sizin sağınızda, solunuzda… Görmek istemeyen birlikte Tiktok canlı yayını yapsın.

Hülasa,

“Hâl bilmezin yanında derdin,

Dil bilmezin yanında lisanın anlamı yoktur.”

Davayı gerçekten dert edinen bu ahlaksızlığa müsamaha gösteremez.

Kalın sağlıcakla…

 

Asalet Salgınoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.