Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Lezzetin,Müzigin ve Eğlencenin Buluşma Noktası O Festival Olacak

Lezzetin,Müzigin ve Eğlencenin Buluşma Noktası O Festival Olacak
17.01.2024
A+
A-

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen,Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali, bu yıl 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Hem gastronomi severlerin hem de müzik tutkunlarının bir araya geleceği etkinlikte, ünlü sanatçılar ALİŞAN ve Kubilay Karça’nın konserleriyle günün tadı çıkarılacak. Çocuklara özel programlarında da yer alacağı festival 7’den 77’ye herkese hitap edecek.

Sivrihisar’ın coğrafi işaretli ürününden adını alan Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali, tonlarca sucuğun mangallarda pişirilip katılımcılara ikram edileceği muazzam bir lezzet şölenine dönüşecek. Festival, Dünyanın Merkezi olarak kabul edilen Sivrihisar’da, ALİŞAN ve Kubilay Karça’nın sahne alacağı eşsiz konserlerle renklenecek.

Radyo D’nin sevilen sunucusu Hilal ÖZGANİ’nin sunumuyla festival, saat 11.00’de başlayacak ve ücretsiz sucuk ekmek ikramlarıyla katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatacak. Ayrıca çeşitli sahne etkinlikleri, gösteriler, çocuklara özel oyun alanları ve animatörlerle dolu bir program, festivalde unutulmaz bir deneyim sunacak.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, festivalle ilgili yaptığı açıklamada”Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali damaklarda unutulmaz bir iz bırakarak, hafızalarda kalıcı bir etki oluşturuyor. Coğrafi işaretle tescillediğimiz dövme sucuğumuzu vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu yıl daen güzel, en eğlencelive en lezzetli kış festivali Sivrihisar’da gerçekleştirilecek. Ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızı 28 Ocak Pazar günü ‘Dünyanın Merkezi’ Sivrihisar’a,Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali’mize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali, yöresel yemek stantları, doğal köy ürünleri, el sanatları ürünleri, workshoplar ve daha birçok sürprizle dolu olacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.