Site Rengi

DOLAR 32,5125
EURO 34,8747
ALTIN 2.440,45
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Maaşını kaybeden yaşlı kadın müjdeli haber bekliyor

Maaşını kaybeden yaşlı kadın müjdeli haber bekliyor
25.07.2023
A+
A-

Eskişehir’de emekli maaşını çektiği gün kaybeden emekli Necla Atılgan, 5 bin liralık maaşını bulanların teslim etmesi ümidi ile müjdeli haber bekliyor.

Şehir merkezindeki bankamatikten maaşını çektikten sonra ikamet ettiği mahalleye kadar yürüyen emekli Necla Atılgan maaşını kaybettiğini farkdince üzüntü yaşadı. Polis karakoluna giderek ifade veren Atılgan, “Cumhuriye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bankadan 5 bin lira olan emekli maaşımı aldım. Kanal 26 istikametine doğru yürüdüm. Yol üstünde borcum olan bir perdeciye 280 TL olan borcumu ödedim. Daha sonra Bahçelievler Mahalle Muhtarlığına yürüyerek gittim. Muhtarlıkta çantama baktığımda cüzdanımın olmadığını gördüm. Gri renkli büyük kadın cüzdanı içerisinde 4 bin 700 TL para ile bankamatik kartım bulunuyordu. Nerede nasıl kaybettiğimi hatırlamıyorum” dedi.

Sadece 5bin lira civarındaki emekli aylığı ile geçimini sağladığını anlatan Atılgan gözyaşları içinde emniyete giderek kayıp cüzdanı için ifade verdi. Necla Atılgan, “Bu maaş benim bir aylık geçim kaynağım, kirada oturuyorum, kiramı ödeyebilmek ve aylık ihtiyaçlarım için buna ihtiyacım vardı, kaybettiğim için çok üzüldüm, bulunursa çok sevineceğim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.