Site Rengi

DOLAR 32,3787
EURO 34,7648
ALTIN 2.410,07
BIST 10.110,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Az Bulutlu
Eskişehir
17°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 12°C

MHP den Çocuk Onkoloji Servisine Ziyret

MHP den Çocuk Onkoloji Servisine Ziyret
08.11.2023
A+
A-

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisinde tedavi gören hastalara moral ziyaretinde bulundu. Sosyal faaliyetlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Eftal Gülerman öncülüğünde gerçekleşen faaliyette, Lösemili çocuklar haftası nedeni ile çocuklara turuncu balon ve çeşitli hediyeler verildi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Vekili Ahmet Biricik “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, lösemi hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturmak, lösemili çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek, onların moral motivasyonunu artırmak, onlara destek olmak ve ülke genelinde farkındalık çalışmalarının arttırılmasına katkıda bulunmak amacı ile bugün burada bulunmaktayız.

Türkiye’de ve dünyada her yıl binlerce çocuk lösemi hastalığına yakalanmakta, küçük bedenler uzun ve hassas bir tedavi sürecine girmektedir.

Lösemi, tedavi edilebilen bir hastalıktır. Lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulması oldukça önemlidir. Çünkü lösemili çocuklarımızın en temel ihtiyacı sevgi ve umuttur. Bu nedenle sadece 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında değil herzaman tedavi gören çocuklarımızın yanında olmalı, minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşmasını sağlamalı, toplumsal farkındalığın oluşması yönünde çalışmaların sürekliliğini sağlamalıyız. Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı olarak bu hassasiyetlerin bilinciyle her fırsatta tedavi gören çocuklarımıza yönelik faaliyetlerimizi yaparak, tedavi gören çocuklarımızın moral ve motivasyonunu artırmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Lösemi ile mücadelelerinde yanlarındayız ve bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni eder kanser ile mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.