Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C

MHP İl Başkanı Candemir:Sandıktan Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Çıkacaktır

MHP İl Başkanı Candemir:Sandıktan Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Çıkacaktır
26.05.2023
A+
A-

28 Mayıs Pazar günü tecelli edecek 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Beyfendinin çok önceden işaret ettiği gibi adayımız belli kararımız nettir. Biz Milliyetçi Hareket Partisinin temsilcileri olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek üzere sandıklarda olacağız.

Fakat bu süreçte bazı milletsiz milliyetçiler mevcut konjonktüre göre frekans değişikliğine giderek farklı rollerde kendilerini göstermeye başlamışlardır. Yaptıkları hamleler, dönüşler, manevralar adeta bir hezeyandır. Mensup olmadıkları milliyetçi kimliği kendilerine sahiplendirme çabaları beyhude bir uğraştan öte bir şey değildir. Bilinçli, idrak ve irade sahibi aziz seçmenimiz, aktörlerin sergiledikleri oyunları sandıkta boşa çıkaracak ve en büyük dersi 28 Mayıs günü “milletsiz milliyetçilere” verecektir. Aziz Milletimiz vatanı yaşanmazlaştıranlarla, vatanı yaşamak için varlığını adayanların farkındadır. Bizim de şüphesiz, aziz Türk Milletimize inancımız da itimadımız da tamdır.
Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılında Türk ve Türkiye Yüzyılında; istikbal ve istiklalin en istikrarlı adımı Cumhur İttifakının sarsılmaz ve muktedir gücü ile yine Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıktan 13. Cumhurbaşkanı çıkartmak olacaktır.
Kıymetli hemşehrilerim; “omuz omuza” memleket için verilen hasbi ve menfaatsiz mücadeleyi 28 Mayıs’ta taçlandırmamız dileğiyle.
İsmail Candemir
MHP Eskişehir İl Başkanı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.