Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

MHP İlçe Başkanı Özkan eleştirilere cevap verdi

15.08.2019
A+
A-

MHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, partilerine yapılan eleştirilerle ilgili, "Milliyetçi ülkücü hareket genel başkanının izinde ilerlerken, yıllar sonra halkımızın iyi ki ülkücüler var dediklerini duyacaktır" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, İl Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğine dair bir açıklamada bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine muhalif partilerin kendilerini sert bir dille eleştirdiğine vurgu yapan Özkan sözlerine şöyle devam etti:
"MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli dün yaptığı bir açıklamada Cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini belirtmiştir. Bugün ise muhalif partiler konfederasyonuna dönen CHP’yi yanına aldığı HDP, İP, TKP, EMEP, FETÖ ve diğer bölücü unsurların tek çatı altında toplandığına dikkat çekmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin baraj korkusu olmadığını, 16 Nisan 2017 anayasa referandumuyla beraber değişen ve gelişen sürecin olgunlaşması gerektiğini belirtip yıllar önce sayın genel başkanımızın söylediği ’önce ülkem ve milletim sonra partim’ ilkesini kararlı duruşuyla bir kez daha göstermiştir. Milliyetçi ülkücü hareket genel başkanının izinde ilerlerken yıllar sonra halkımızın ’iyi ki ülkücüler var’ dediklerini duyacaktır. Bu süreç içerisinde sevimli gözüken ama içerisinde fitne barındıran cümlelerin kimlerin değirmenine su taşıdığı çok iyi analiz edilmelidir. Dibi delik kovayla su taşıyanlar her zaman olduğu gibi yüce Türk Milletinin karşısında yine hayal kırıklığına uğrayacaklardır" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.