Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

MHP Tepebaşı Yeni İlçe Başkanı Duman İlk Açıklamasını yaptı

MHP Tepebaşı Yeni İlçe Başkanı Duman İlk Açıklamasını yaptı
22.08.2023
A+
A-

MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Duman yaptığı yazılı açıklamada;14. Olağan Kongresini 12 Ağustos 2023 tarihinde tamamladıklarını bildirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Duman;Bilge Liderimiz Genel Başkanımız  Dr. Devlet Bahçeli’nin takdiri ve dava arkadaşlarımızın kongremizdeki oyları ile yeni Tepebaşı İlçe yönetimimiz şekillenmiştir. Geçmişte davamızın çeşitli kademelerinde görev yapmış olan ben ve arkadaşlarım Ülkü Ocakları’nın kapısından ilk girdiğimiz günkü heyecanla Mazbatamızı alır almaz çalışmalarımıza başladık. Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin emin kapısıdır. Tepebaşı İlçemizde de Milliyetçi Hareket Eskişehir’imizin emin kapısı olacaktır dedi.

Faruk Duman,Önümüzdeki yerel seçimlerde milletimizin takdirleri ile Tepebaşı İlçemiz emin ellere teslim edilecektir. Bunun için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Tepebaşı ilçemizin her sıkıntısına her derdine hakimiz. Tüm bu sorun ve sıkıntıların çözümü için adres Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Göreceksiniz ki birkaç ay içinde temas etmediğimiz kucaklamadığımız vatandaşımız kalmayacak. Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı olarak ben ve yönetimimde bulunan her dava arkadaşım partimiz adına söz veriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Teşkilatımızın kapısı her vatandaşımıza ardına kadar açıktır. Milliyetçi Ülkücü hareketin Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışını benimsemiş gönül erleri Tepebaşını ilmek ilmek örecek ve böylelikle başarı sadece Milliyetçi Hareket Partisi’nin değil tüm vatandaşlarımızın başarısı olacaktır dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.