Site Rengi

DOLAR 32,5336
EURO 34,8732
ALTIN 2.442,95
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Mitoman Aday Kurt Konuşmuş…

Mitoman Aday Kurt Konuşmuş…
29.02.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Okan Ekşi CHP’li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u eleştirerek;Katıldığı bir televizyon programında kendisine sorulan bir soru üzerine açıklama yapmaya çalışan Aday Kurt, yine hezeyanlarla dolu bir açıklama yapmış. Mitoman Kurt, Türk siyasi hayatına yeni giren, terör seviciler ile yol yürümenin diğer adı olan ‘Kent Uzlaşısı’ na yeni bir boyut kazandırarak Kent İttifakı kurduğundan bahsetmiş.

Okan Ekşi;Kurduğu ittifakı anlatırken, ‘Milliyetçi Ülkücü ve MHP li arkadaşlardan oy alıyorum, alacağım’ ifadeleri siyasi hokkabazlıktan başka bir şey değildir. Konuşmasında söylediği gibi ‘insan önce geçmişine bakacak sonra durduğu yere bakacak’.

Aday Kurt’un bu ısrarlı çıkışları, siyasetin karanlık labirentlerinde kaybolmuş bir figürün çırpınışlarının dışa vurumudur. Kendini “Değişimci” olarak adlandıran bu Mitoman, açıklamalarında, vatan hainlerine ve terör örgütlerine kucak açmaktan çekinmemiştir. PKK’nın siyasi uzantısı olan DEM Parti ile işbirliği yapabileceğini de alenen ifade etmiştir.

Siyaset sinemasının rol çalan figüran Mitomanı, Türk milletinin kanayan yarasına tuz basmaktan geri durmamıştır. Kendi karanlık siyasi çıkarları uğruna her türlü fitneyi çıkarmaktan çekinmeyen bu figür, Türk milletinin asil ruhunu ayaklar altına alarak ihanetin dibine vurmuştur.

Eskişehir’de milliyetçi-ülkücü iradeye oy veren vatandaşlarımızın asil duruşu, Aday Kurt’un sinsilik dolu çağrısına prim vermek gibi bir niyeti olmadığını her koşulda açıkça göstermektedir. Ancak Aday Kurt’un “kent uzlaşısı” adı altında teröristlerle kucaklaşma ve vatanseverliği ayaklar altına alma girişimleri, Türk milletinin sabrını zorlamaktadır. Kent uzlaşısı adı altında terör örgütlerine meşruiyet kazandırmak isteyen bu Mitomanlar, Türk milletinin asil duruşuna karşı bir ihanetin aracı olmaktan öteye geçemeyecektir.

Aday Kurt ve onun gibi siyasi menfaatleri uğruna her türlü ayak oyununu ortaya koymaktan çekinmeyen figürler, Türk milletinin kararlılığı karşısında hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Eskişehir halkı, milli birlik ve beraberliğini korumak için gereken adımları atacak ve Büyük Türk Milleti her türlü düşmanına karşı kararlılıkla mücadele edecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini korumak için kararlılıkla mücadele edeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Mitomanların bu ve benzeri sergiledikleri ihanet dolu oyunlarına asla prim vermeyecek, Türk milletinin birlik ve beraberliği için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.