Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

MÜSİAD Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Heyeti Eskişehir ilimize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

MÜSİAD Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Heyeti Eskişehir ilimize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

MÜSİAD Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Somalı ve beraberindeki heyet MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven ile bir araya geldi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Başkanı İsmail Somalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak MÜSİAD Eskişehir Şubesini ziyaret etti. Başkan İsmail Somalı ve heyetini MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşıkarşılandı

MÜSİAD Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Başkanı İsmail Somalı yaptığı açıklamada, “Ziyaretin Eskişehir ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti. Makine Sektörü alanında yapılan çalışmalar, tanıtım etkinlikleri, sektörel gündem ve olası iş birliği konularını ele aldık. 2024 yılı Nisan ayında Eskişehir’ de düzenlenmesi planlanan Türkiye İstişare Toplantısı (TÜİT) ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik, istişare ettik. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

MÜSİAD Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Başkanı İsmail Somalı, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Şube ziyareti ardından sırasıyla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Muhammet Taha Güven, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kamil ÇOLAK, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Sayın Prof. Dr. Adnan Özcan, TEI Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit makamlarında ziyaret edildi. Ayrıca Yönetim Kurulu üyelerimiz Vedat Akbıyık’ ın işyeri DMF Enerji Makine ve Hasan Yılmaz’ ın işyeri Yılmazlar Fesa Otomotiv de ziyaret edildi.

Ziyaretlerde MÜSİAD Eskişehir’ de 2024 yılı Nisan ayında düzenlenmesi planlanan Türkiye İstişare Toplantısı (TÜİT) ile ilgili görüşme ve istişare, Makine Sektörü alanında yapılan çalışmalar, tanıtım etkinlikleri ve olası iş birliği konularını ele alındı.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada “MÜSİAD Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Başkanımız İsmail Somalı ve Heyetini Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Şehrimizin ticareti ve ekonomisi ilgili görüşmelerimiz oldu, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İsmail Somalı başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Şehrimizde atılması gereken adımları ele aldık. Şehrimizde yapılması gereken konuları konuştuk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk, istişareler ettik. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Genel Merkez Makine Sektör Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Somalı ve beraberindeki heyet’ e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret ettiğimiz Osmangazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kamil ÇOLAK’ a, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Sayın Prof. Dr. Adnan Özcan’ a, TEI Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit’ e, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Muhammet Taha Güven’ e, Yönetim Kurulu üyelerimiz Vedat Akbıyık’ a ve Hasan Yılmaz’ a gösterdikleri misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.