Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

MÜSİAD’ üyelerine TÜBİTAK – TEYBED Destekleri Hakkında Tanıtım ve Bilgilendirme Programı düzenledi

MÜSİAD’  üyelerine TÜBİTAK – TEYBED Destekleri Hakkında Tanıtım ve Bilgilendirme Programı düzenledi
28.10.2022
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Eskişehir Şubesi üyelerine TÜBİTAK – TEYDEB Proje destekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Eskişehir Madame Tadia Otel’ de gerçekleştirlen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek’ in katılım sağladığı ve üyelerimize bilgilendirme yaptığı Programda “TEYDEB’in yapısı, Girişimcilik ve Yenilikçilik, Teknoloji Geliştirme, Ar-Ge ve Yenilik Destekleri” anlatıldı.

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek, “MÜSİAD Eskişehir Şubesi üyelerine TÜBİTAK TEYDEB destekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Firmaların hangi desteklerden, nasıl ve hangi çerçevede yararlanabileceklerinin ayrıntılı olarak aktardık, Üniversite – Sanayi Destekleme Programı ve KOBİ’ler özelinde başvurulabilecek 1501, 1507, 1702 ve 1707 destek programlarını açıkladık. TÜBİTAK – TEYDEB desteklerine https://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/sanayi/ulusal-destek- programlari#destekler_sanayi_ana_sayfa_akordiyon-block_1-0 linkinden de ulaşılabilsiniz dedi. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, yaptığı açıklamada “Bu tür etkinliklerle üyelerimizi bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade ederek, üyelerimize TÜBİTAK – TEYDEB destekleri hakkında TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Hasan Selçuk Selek’e Programa katılımı ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Programa katılımlarından dolayı Yönetimimize ve üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.