Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

MÜSİAD’dan Ahmet Sivri’ye ziyaret

MÜSİAD’dan Ahmet Sivri’ye ziyaret
18.08.2023
A+
A-

MÜSİAD Şube Başkanı Avukat Oğuz Özdemir ve beraberindekiler AK Parti Tepebaşı Belediyesi Aday Adayı Ahmet Sivri’yi ziyaret etti.

Uzun süredir MÜSİAD Üyesi olan ve zaman zaman yönetimlerde görev alan Sivriler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sivri, Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı olacağını yakın çevresiyle paylaşmıştı.

Sivri, bir süredir istişare amaçlı ziyaretler yapıyor. Bu kapsamda ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli ve ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etmişti. Sivri, bu süreçte sivil toplum ve parti tabanının da görüşlerini alıyor.

Sivri’ye ziyaretler de oluyor. Son olarak MÜSİAD Şube Başkanı Avukat Oğuz Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sivri’yi Basın Şehitleri Caddesi’ndeki yönetim ofisinde ziyaret etti.

Ahmet sivri, 2009-2011 yılları arasında AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı yaptı. 2011 genel seçiminde milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılan Sivri, 2014 yerel seçiminde Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2014-2019 arasında bu görevini sürdürdü. 2019 yerel seçimlerinde Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.